Как да си направим кофраж шперплат

Как да си направим кофраж шперплат
Как да си направим кофраж шперплат

Как се прави кофраж за фондацията

Важна стъпка в изграждането на мазето - устройството за кофраж. Кофраж - форма, в която се бетонира, тя е настроена веднага след изготвянето на сайта и на изкопа за основите. Член ще ви кажа как да се направи кофраж за фондацията.
Как да си направим кофраж шперплат

Производство на дървени елементи със собствените си ръце

Дървени дъски избрани дебелина от 25 до 50 mm. Ширината не е критично, но толкова по-широк борда, толкова по-вероятно пукнатините. Така че най-добре е да изберете ширината на борда в диапазона от 200-300 мм. Табла подхлъзване в панели, необходими за бетон се налива височина. За тази цел, в бордовете, които са заковани дъски. В този случай, дъските трябва да са от външната страна на кофража, а ноктите са забити в бордовете, така че техните шапки са били вътре в кофража. Дъски трябва да се поставят плътно краищата, колкото е възможно. Ако има пропуски между 1 и 5 mm, те трябва да бъдат zatrambovat теглене. Ако пукнатини по-големи след това се движи по релса с желания размер.
Как да си направим кофраж шперплат

Как да си направим домашно кофраж шперплат

Шперплат листове са разположени така, че в резултат вътрешната форма на кухината е идентичен с желания бетон елемент. След това, шперплат фиксирана с кабелни връзки, и в кухината на изливането на бетона. Ако в процеса на заливане на бетон в кофраж, шперплат елементи започват да се деформира при натоварване е създаден, е препоръчително да инсталирате допълнителни профили (в клечките). След изливане на бетон оферта ще остане около две седмици преди отстраняването на кофража.
Как да си направим кофраж шперплат

Отстранен дърводобивът

Фиксирани форми за заливане на бетон обикновено са блокове или плочи от леки порести материали - екструдиран пенополистирол и други подобни. Блокове имат език и жлеб система закрепване позволява бързо да ги събере в единна структура, и вътрешната кухина на такава форма, която позволява подсилваща конструкция. Този вид кофраж често се използва за изливане основи, защото това дава редица предимства:
Как да си направим кофраж шперплат

Как се прави кофраж за фондацията?

Качеството и силата на сухоземната част от фондация бетона до голяма степен зависи от правилното монтиране на кофража. За информация как да се направи кофраж за създаването на свои ръце, какви са изискванията към дизайна, както и тънкостите на технологията за производство на приличен резултат се научите чрез изучаване внимателно предлагания материал.

Коментари

Свързан софтуер

Самозалепващи винил плочки за стени

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа