Пенополиуретан в кутии цена

Пенополиуретан в кутии цена
Пенополиуретан в кутии цена

Един компонент полиуретанова система за разпръскване ПОЛИНОР (POLYNOR) в аерозолни опаковки




Един компонент полиуретанова система за разпръскване ПОЛИНОР (POLYNOR) идва в аерозолните контейнери. Един аерозолен контейнер със система за пръскане пяна 1 м2 дебелина пяна покритие на топлоизолиращи полиуретан от 40-50 мм. За работа трябва монтиране на оръжието, предоставена на всеки цилиндър е специална дюза за пистолет. Компресорът не е необходим!
Пенополиуретан в кутии цена

  Пръска полиуретанова изолация POLYNOR® принадлежи към нов клас от материали за топло- и звукоизолация. Той екологично чисти, надеждни, достъпни и изключително лесен за употреба - с помощта на POLYNOR може да се справи най-трудните места и райони на сложна форма. Удобното пакетиране в цилиндъра позволява да се купуват само толкова, изолация, колкото е необходимо за работа. Скоростта на затопляне на 1 кв. М за 2 минути от един човек. По-топло и по-бързо, не се случи.

Пенополиуретан в кутии цена

Екологично чист

ПОЛИНОР абсолютно нетоксичен и безопасен за околната среда. За разлика от UF пяна и полистирен (пяна) изолация POLYNOR нетоксичен и не изисква използването на специални с предпазни средства, в допълнение към обикновените очила и ръкавици. Това не е вредно, както и експлоатацията на къщата - не "пуши", а не "fonit" не се рушат трохи или микрофибър. Не съществува заплаха за нито на кожата или очите, или белите дробове. За разлика от минерална вата е 100% екологично чист. Не съдържа никакви вредни съставки на озоноразрушаващ химикали, фреон, формалдехид или азбест, и следователно правилно принадлежи към "зелени" строителни материали. Към днешна дата, всички използвани за изолация пяна има необходимите хигиенни сертификати и санитарно-епидемиологично сертификати, удостоверяващи съответствието PPU санитарни норми и правила, както и върху безопасността на полиуретанова пяна за мъжа.

Пенополиуретан в кутии цена

Основните недостатъци на полиуретанова пяна.

Този материал се нуждае от защита от пряка слънчева светлина, в противен случай тя започва да се съборят структурата. Защита се осигурява чрез конвенционален живопис. Операция може да се проведе при температура от 0 до 40 градуса. При работа в силен вятър, а също и на малки тръби с диаметър се появява голямо количество материал. Ако една силна струя може да увреди имот разположен в близост до работната площадка.
Пенополиуретан в кутии цена

Това е удобно:

  • Монтаж не изисква връзка с електрическата мрежа;
  • Малки монтажни размери позволяват да се извършва работа в затворени пространства;
  • Маркучи, дължина 3 метра намали движение инсталация по време на работа до минимум.

Тя е безопасна:

  • За разлика от много други изолационни материали, полученото покритие прилепва добре към почти всяка повърхност
  • Оформен върху повърхността на един монолитен изолационен «кожено палто»Когато няма въздушен процеп между изолацията и на повърхността, а оттам и вероятността от кондензация и замръзване се отстранява;
  • Срокът на експлоатация на такъв полиуретаново покритие достига 25 или повече години.
Единственият недостатък - използване еднократно на компоненти без възможност за зареждане с гориво.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа