Полиуретанови панели за фасади цена

Полиуретанови панели за фасади цена
Полиуретанови панели за фасади цена

Стенни панели за интериорна декорация апартаменти и къщи

Декоративни панели от полиуретан, покрити с изкуство или чрез боядисване с модел мазилка – интересно и красиво решение за интериорен дизайн. В каталог онлайн магазина на «Деко-R» представени Framemiga стенни панели от полиуретан с цветно покритие. Марката предлага повече от 20 цвята и проектни варианти - колекция от материали възраст – слонова кост, антични златни, както и нови панели елементи декор.
Полиуретанови панели за фасади цена

Какво е на предния панел

Фасада панел - материал за външна облицовка от мек пластмасов материал клетъчна структура с мрамор чипове и декоративно покритие. Продукти представляват 97% от кухина, пълна с въздух. Облицоващ материал е снабден с вида на "канал - гребен" система за монтаж. Фасада панел е по-силна и по-дебел от стандартен сайдинг, може да симулира голям брой естествени материали, от камък и тухла с дърво. Материал е снабден с монтиране система за свързване с други облицовъчни елементи. За предния панел цена достъпни естествени аналози (дърво, тухли и т.н.), но това е визуално почти неразличима от тях.
Полиуретанови панели за фасади цена

Предни панели "Stenol" - изправени пред фасадите на съвременните фасадни материали


Ултравиолетови лъчения, силен вятър, утаяване, резки промени в температурата – Всички тези фактори могат да деградират, не само външния вид, но и изпълнението на всеки строителен проект, било то къща, изграждане на търговски, административни, друг вид съхранение или.

Полиуретанови панели за фасади цена

Ръсти фасада.

Руст е - най-често се използва фасадна декорация, с произход и от римската архитектура. В древен Рим, ръждясал, използван на фасадата да играе масивност, силата и здравината на конструкцията, и бяха направени от грубо дялани камъни. В древни времена rustovye камъни са били използвани също за практическа цел: да бъде монтиран на цокли на сгради те защитават фасади от шум и влага по-ниските етажи на къщите и са объркани за преминаване на колите на улицата.
Полиуретанови панели за фасади цена

Предимствата на предните панели дърво

    • Защита от дъжд и ултравиолетова светлина всички с изглед към площада.
    • Лесен за инсталиране - дори можете да инсталирате на панелите себе си, ако има общи инструменти за бита.
    • Универсална употреба. Панел може да бъде поставен вертикално или хоризонтално. вид "блок-къща" панели могат да бъдат използвани дори и за фасади с много сложна архитектура.
    • Не е корозия и температурни промени, налягане и влажност. Тя може да се използва във всички климатични зони на страната.
    • сайдинг панел, монтиран на предварително монтирани рамките на решетка. Поради това не е необходимо за по-нататъшно привеждане в съответствие на стената, тъй като ще се наложи за дърво мазилка, може да се инсталира всеки отоплителен материал. Също естествена вентилация повърхност е много надежден.
    • Различни база и структурата на тъканта. Възможно е да се използва метален панел, използвайки полимери, дървесни влакна и др .. D.

    Коментари

    Свързан софтуер

    Самозалепващи винил плочки за стени

    Гараж на сандвич панели калкулатор

    Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа