Самозалепващи стенни плочки

Самозалепващи стенни плочки
Самозалепващи стенни плочки

Материалните Характеристики и спецификации

Особеността на материала е, че е доста издръжлив, но се състои изцяло от синтетични компоненти. Популярността на самозалепващи PVC плочки се разраства, тъй като тя има различна текстура и структура на повърхността. Оформете PVC плочки може да имитира дърво, ламинат, естествен камък и други повърхности.
Самозалепващи стенни плочки

резултат

За баня отговаря на всички изисквания на модерността, е необходимо да се подходи към избора на довършителни материали, което е необходимо, за да палто стените му. В тази статия съм огледа всички основни материали, които често се използват в довършителните работи. Всяка една от горните материали е не само тяхното инсталиране технология, но и особеностите, свързани с суровини и на физическите и техническите характеристики. Но те са обединени в едно - една добра довършителни материали, които се характеризират с висока устойчивост на влага фактор, който е най-важният показател за довършителни в банята.
Самозалепващи стенни плочки

Vinyl Състав на плочките: актуални въпроси

Модерен строителния пазар в момента е толкова добре развита, че неопитни художници често имат затруднения с избора на определена група материали. По-специално това се отнася за подови покрития, които се характеризират с голямо разнообразие. Сред материалите, постоянно набира популярност, трябва да се отбележи винилови плочки, цената на които, съчетани с лекота на обслужване и лесен монтаж, той е един от най-важните от неговите предимства. Неговата популярност се дължи на уникалната способност да съчетава най-добрите качества от най-популярните подови настилки. винил Състав плочки – Това е симбиоза от естествен камък стабилност, гъвкавост линолеум, както и лесен монтаж, типичен ламинат. Подови настилки, плочки винил, предвидени, както визуално, така и tactilely могат да имитират гранит и мрамор облицовки, подова керамика, мраморни настилки, а дори и кожена тапицерия. Има и иновативни решения, чрез използването на които, под краката на собствениците на жилища ще бъде целогодишно зелена поляна или легнало пясък на морето, напомнящ за лятна ваканция.
Самозалепващи стенни плочки

филм стикер

  • На долната страна на материал има хартиен субстрат, отбелязани квадрати. Тази линия ще помогне за намаляване на филма на плоски участъци на желаната дължина.
  • Молив очертава рязане линия. След това, с помощта на нож и нарязани на филма линия.
Съвет! Препоръчително е да се намали на лентата не е точно по дължината на стените, и оставете малко квоти - 2-2,5 см.
Самозалепващи стенни плочки

Характеристики на винил плочки

Винил плочки е направена на базата на PVC, който се използва все по-често в много индустрии през последните години. Покритието е на разположение в различни цветове и модели, както и симулиране на различни материали: дърво, гранит, мрамор и др

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа