Двоен под Цена за м2

Двоен под Цена за м2
Двоен под Цена за м2

монтаж на окачени подове


Повишена е контролирана система, която структурно има пространство между под-пода и първичната покритието. По този начин "празнота" може да се използва рационално - всички видове уплътнения за комуникации (например тръбопровод отоплителна система, мрежови кабели).
Двоен под Цена за м2

Какво е фалшива плоча?

Plate или панела за достъп етаж - Това е плосък елемент, който има квадратна форма. Плочите имат същите размери - 600x600 мм. Дебелината на плочите може да бъде 26 мм и 36 мм (в зависимост от работните условия на повдигнатия под) и фалшивия под Следователно промяната на теглото на м2.
Двоен под Цена за м2

Който помага за решаване на проблема повдигнати подове?

Благодарение на активното въвеждане на компютърните технологии, подобряване на сградни инсталации, оборудване става все по-важен въпрос от инсталиране и лесен достъп до силови мрежи, комуникации, кутии, които са поставени в вентилация и противопожарно оборудване, с оглед на тяхното последващо плавно услуга. Това достъп до системите и оборудването на сградата е най-важната задача на строителството на етажа.
Двоен под Цена за м2

Двоен под WEISS

Двоен под WEISS просто трябва, ако сте в офиса не може да бъде в състояние да ходи заради огромния брой на проводници и кабели. Ако не сте удобна работа поради липса на пространство. Ако просто искате да защитите комуникацията от увреждане.
Двоен под Цена за м2

Особености Повдигнати

Този вид покритие позволява да се постигне плавен база, която може да бъде поставен на всяка съвременна покритие за в бъдеще. Същия начин, солидна и плосък дизайн, което го прави лесно да се комуникация, което е много важно в промишлени помещения.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа