Напълнете пода с ръце
Стъпките на подготовка за основната работа
Основна подготовка на повърхността
Старото демонтирани замазка, особено ако вече има пукнатини или повредени части. Подови плочи се почистват от прах и мръсотия, и грундирани. Праймерът се излива върху пода и изравнени в ролката или четки повърхността. След това ще трябва да се 5 часа преди първите слой изсъхва.
Подготовка за полагане под замазка
Преди устройството трябва да бъдат подготвени замазка етаж база. За тази цел е необходимо да се почиства предварително примеси и за предпочитане грундира. За да се предотврати изтичане на съседите на долния етаж, както и изтичане на цимент мляко, трябва да бъдат запечатани шевове припокриване и свързване със стени, циментова замазка. Ако рискът от изтичане е голяма, че е необходимо да се направи хидроизолация.
предимства на бетон
Ние можем да кажем със сигурност, че на познатите до момента материали, от които са монтирани етажа, бетон е считан за един от най-достъпните и популярни. Висока якост, дълъг живот, малка вероятност за увреждане на повърхността и лесно да се запълни са основните предимства на такива решения.
Как да завърже ръцете си?
За да научите как да се направи замазка начинаещ да започне да анализира най-лесният вариант, включващ прилагане на слой до 30 мм. Тази работа плаши много от неговата сложност. В действителност, тя най-вече изисква физически усилия. Същият процес се свежда до два основни умения:
тирада
Приготвя се смес за подове. Обърнете внимание на избора на съдове за решението. Използвайте два - три кофи за смесване на състава на малки порции много неудобно и дори рисковано, защото жизнеспособността на самонивелиране смес за около 40 минути, след това започва да се втвърди. Част от всеки състав съгласно хранителни технологии, трябва да стои в продължение на 5 минути преди приложение. По този начин, ефективно покупка сграда вместимост 30 литра, както и техния брой зависи от обема на разтвора, който ще използвате. Веднага подготвя цялата смес, ще спестите време, усилия и нерви.
Коментари
Публикуване на коментар