входно пространство

входно пространство
входно пространство

Площ на къщата: общата им застроена площ и други

Трудно е да се намери разбиране, когато хората говорят на различни езици. Клиент, строители и дизайнери понякога имат различни разбирания за термини като застроена площ, общата площ и т.н. Нека да разгледаме някои основни определения на тези условия:
входно пространство

1. Сталин


Да започнем със старите серии - така наречените "Сталин" (Polnometrazhki). Главната особеност на тази серия е, че тази серия наистина не е така. термин "stalinka" консолидира пълнометражни строителни апартамента 30-те и началото на 50-те години на миналия век с. отличителна черта тези апартаменти - високи тавани, често в един апартамент на няколко тераси, самостоятелни стаи, големи площи. Застроените зони от този тип - Ленин Avenue, центъра на града, в началото на ул. Гагарин.

входно пространство

Изграждането на два нови сгради под наем в Ханти-Мансийск

В Ханти-Мансийск в активната фаза е изграждането на две нови сгради под наем 108 и 124 апартамента. В близко бъдеще на нашия сайт ще можете да по-задълбочено запознаване с характеристиките на къщите и да намерят приблизителна цена от тях, а също и да погледнем в интериорния дизайн на апартамента. Под наем апартамент в Ханти-Мансийск - лесно и удобно само с къща.
входно пространство

Формулата на успешната продажба на апартаменти в Новосибирск (видео)

В първия брой на информационно-аналитичен програма "Област" брокери агенция "жилищния фонд" дефинира параметрите на успешната продажба на апартамента, както и факторите, които влияят на скоростта на сделката.
входно пространство

сам да оцени

Така че ако искате да разберете стойността на собствения си апартамент. Купи специализирани издания (виж интернет сайтове) и разглеждане на реклами, подобна на жилища в домовете на една и съща област или регион - броя на етажите, категорията на къщата, броят на квадратни метра ...

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени