Как да лепило линолеума

Как да лепило линолеума
Как да лепило линолеума

Готвене за полагане дървени подове

Ако искате да поставите на балатум дървения под, а след това те трябва да се възстанови, ако е необходимо. Най-старата боя, особено ако на пода вече се прилага много слоеве, се отстранява с помощта на сешоар сграда, и мистрия. Всички фуги между дъските и цялата площ в сравнение драскотини и Сандер за премахване на основните разлики или нередности над 1 мм. На следващо място, може да се появи на подготвителната фаза на две различни посоки:
Как да лепило линолеума

дисперсионно лепило

дисперсионно лепило Това е разтвор на акрилова киселина или tsellyulozoglikolevoy Такава водна суспензия лепило се използва за свързване на твърд линолеум. Този състав е доста еластичен, което е важно за висококачествено фиксиране балатум, нетоксичен и безопасен за околната среда. Недостатъците включват липса на устойчивост на вода и загубата на свързващи свойства при ниски температури и транспортиране.
Как да лепило линолеума

Като евтино да се подготви почвата за линолеум


Както е известно, най-евтините слоеве материал за привеждане— Гипсофазер. Цена за 1 кв. m — от 1.5 до 2 у. д. Тя може да се прилага ефективно по два начина. Най- всеки един от тях е предвидено подготвителните етапи — обезпрашаване, праймери и адхезивни бази Фугиране с силикон.
Как да лепило линолеума

И, накрая, как да се запечата дупка

В заключение, нека разгледаме един прост начин как да се запечата дупка в линолеума. Не са особени трудности той предизвиква. Трябва да намерим парчета от материали, които трябва да останат след инсталацията, нанесете парче линолеум в дупката, така че комбинираният изображението и внимателно, линийка, спиране на квадрат през два слоя около дупката. След това, полученият пластир е необходимо да се комбинират с отвора на линолеум. Фугите трябва след това да бъде студено заваряване заварка (тип А Адхезивен състав).
Как да лепило линолеума

Получаване за залепване линолеум

  • Преди да положи балатум, трябва да се постави в тази стая с изглед слой върху седмицата. Това се прави, за да има изчезнали "вълни" и нередности преди навити материал. Ако неравности по 5-7 дни не са изчезнали, балатум гладят консерва с тежък предмет, като една торба с горещ пясък не маса по-малко от 50 кг.
  • Следният оценката, както ще бъде разположен линолеум, с или без фуги, които, както ще бъде комбиниран модел (ако има такива), и т.н. След постигане на съгласие по тези въпроси, можете да започнете рязане балатум.
  • Изборът на лепило за балатум - особено отделен случай. Има смеси на базата на битум, на която се линолеум залепени след 15-20 минути след прилагане, и има дисперсионни лепила, относно линолеум се получават веднага след прилагането.

Как да лепило балатум

    Как да лепило линолеума

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени