Посрещане на изкуствен камък базовата цена

Посрещане на изкуствен камък базовата цена
Посрещане на изкуствен камък базовата цена

Изкуствен камък за облицовка на мазето на къщата


Cap е част от основата, се издига над нивото на земята. то – най-важният елемент на всяка сграда. Тя е от него еднакво зависи както от естетическа конструкция и нейната надеждност и дълготрайност. Той поема натоварването от другите конструктивни елементи на сградата, предпазва къщата от околната среда. Най-често повишени цокъл част от бетон или тухла. Тези материали осигуряват необходимата надеждност, но се различават maloestetichnym външен вид, което изисква допълнителна украса.
Посрещане на изкуствен камък базовата цена

Цената на изкуствен камък цокъл

Украсяват своя собствена структура на необходимостта и удоволствието, което е изправен всеки купувач. Такъв въпрос трябва да се приема с повишено внимание, тъй като само правилно вдигна цялостния стил и материали ще ви позволи да се постигне желания резултат. Довършителни капачка изкуствен камък Той ще осигури бърз и висококачествен ефект.

Посрещане на изкуствен камък базовата цена

Характеристики на капачката, облицовани с естествен камък

Цокълът на сградата - тя се подава от надземната част на фундамента, граничеща с основната стена. В действителност, цокъл - стена на пространството намира под пода на първия етаж на къщата. За да се осигури здравината на сграда част е направена от цокълни трайни материали, устойчиви на околната почва, сезонни промени във влажността и температурата.
Посрещане на изкуствен камък базовата цена

Което изисква изложение капачката?

Всяка структура в услуга преживява значителен стрес, а максималният им брой акаунти в мазето на къщата. Cap се издават над повърхността на основата, която служи като основа за цялата сграда. Тя е тази структурна сметки компоненти за налягането на стените и покрива, както и въздействието на различни метеорологични явления.
Посрещане на изкуствен камък базовата цена

Да посрещнем капачка изкуствен камък: технология на работа

Първата стъпка по пътя към капачката на цветни бетон камък ще пречистването, циментово мляко с помощта на телена четка. След това, се препоръчва да се създаде парчета от материала от предварителния план на лигавицата, които могат да бъдат определени директно на земята. За да съответства на формата на строителни материали и размера на капачката е най-добре да се използва за шлифоване, който може да бъде рязан камък.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени