Полагане паркет видео

Полагане паркет видео
Полагане паркет видео

Грижа за подова настилка.

Грижа за подова настилка дори трябва да се упражнява веднъж седмично. В идеалния случай - няколко пъти в седмицата. Плочката желателно да се почиства с влажна кърпа във вода с добавяне на специални препарати. В стаята, където положи паркет, трябва да бъдат изпълнени определени условия. Стайната температура - не по-малко от 18 години.

Полагане паркет видео

Полагане масивна дървесина подови настилки (цена)


Полагане масивно дърво е различно. Например, подреждане е само твърд начин, както и полагане не трябва да се извършва на топло етаж - с редовен огрев тя губи влага и полагане ще бъдат разграбени. Полагане е подходящ за големи помещения. Инсталацията трябва да се извършва само от специалисти. Идеалът подреждане масивен паркет се изключи наличието на пропуски и различия между отделните дъски.
Полагане паркет видео

Колко е поставен паркет?

Цената на полагането на паркета и цената на самия материал е много по-ниска от тази на парче паркет. Поносимостта на цените се обяснява производство почти безотпадна (за някои видове, използвани дърводобивна и дървообработваща промишленост отпадъци), както и лекотата, с която се извършва монтаж на паркет до ключ - за подова настилка се предлага напълно завършен и след инсталацията няма нужда шлифоване, полиране, лакиране.

Полагане паркет видео

Къде да започне да се паркет

Ако изберете диагонал стайлинг, torabotu трябва да започне от един от ъгли. Тя е по-удобно да се възползват от еталон на пода линия за която Поставете първия ред. след това етажите паркет в едната страна на ръководство за стени и в друг. ако надлъжната инсталирането, това е по-удобно да се започне от отсрещната стена на изхода.
Полагане паркет видео

цедка

Като основа за паркет или други видове покрития, изработени от дърво Най-често използваният циментов под или "черен" етаж, който е поставен върху гредите. Изисквания към пода определят VSN 9-94 "Инструкции устройството на етажа в жилищни и обществени сгради "и парченце 3.04.01-87" Изолация и облицовки. "

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени