Термопанели за цената на фасадата

Термопанели за цената на фасадата
Термопанели за цената на фасадата

Предни панели "Stenol" - изправени пред фасадите на съвременните фасадни материали


Ултравиолетови лъчения, силен вятър, утаяване, резки промени в температурата – Всички тези фактори могат да деградират, не само външния вид, но и изпълнението на всеки строителен проект, било то къща, изграждане на търговски, административни, друг вид съхранение или.

Термопанели за цената на фасадата

Какви са предимствата на клинкер термопанели?


Облицовъчни материали - е клинкера. Клинкер, направени от глина с високо съдържание на метал и ниско съдържание на минерални соли. Калциниране при температура 1100˚ - 1200˚ С Липса изцветяване, висока механична якост. Всички продукти имат сертификати за съответствие, сертификати за пожарна безопасност, санитарно-епидемиологични заключения.

Термопанели за цената на фасадата

Описание на вида

1. метални панели с полимерен тип покритие. Те са изработени от стомана или алуминий с два покриващи варианти: гладки и перфорирани. За монтиране перфорирани краища на панела. Дебелината на структурите – 0.55 мм. Те са покрити със слой от полимер, изпълнява защитна функция. Те съдържат полиестер, пластизол, Пураните. Стоманени панели по-тежък алуминий, но те са по-силни, за да температура.
Термопанели за цената на фасадата

Термични панели с керамични плочки

Керамичните плочки на предната страна термопанели, извършени при високи температури, има висока якост, отличен външен вид не се страхува от гъбички и плесени, а не на ИТ пукнатини. Поради минимална абсорбция на вода, плочки не преминават във водата, като по този начин предотвратява разрушаването на стената материал. Полиуретан, който е в основата термопанели отпред, не се развалят и не губи формата си с течение на времето, устойчиви на агресивни химични и биологични влияния, има отлични изолационни качества, не абсорбира вода, светлина, при което най-изправена термопанели не се нуждаем от силна основа. За да се извърши монтаж на фасадни термопанели може да бъде по всяко време на годината.
Термопанели за цената на фасадата

Цена термопанели монтаж

Цена на обзавеждане термопанели фасада е в пряка зависимост от това какъв тип материал, който искате да използвате като нагревател. Най-популярни са плоскости от експандиран полистирен (евтин, но не е много надеждна), полиуретанова пяна (оптимални изолационни свойства, атрактивен външен вид и надеждност) от екструдиран пенополистирол (компромис между първите две изпълнения).

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа