Колко е инсталирането на Армстронг

Колко е инсталирането на Армстронг
Колко е инсталирането на Армстронг

Цената на монтажа на тавана Армстронг

за себестойността на произведения на монтаж на тавани Armstrong се влияе от такива фактори като размера на тавана, тъй като това определя размера на инсталираните дъски. В допълнение, разходите за инсталиране таван Армстронг зависи от броя на инсталирано осветление. Също така, цената на произведения, повлияни от присъствието на сложни препятствия като лагер и декоративни колони, както и сложността на вентилацията и електрическа инфраструктура.
Колко е инсталирането на Армстронг

монтаж на тавани


монтаж на окачени тавани е сравнително нова технология, но тя със сигурност влезе в живота ни. Такива структури са често използвани в търговски центрове и офис сгради, апартаменти и вили. Ако се изброят достойнството на окачени тавани - практичност, функционалност, естетика, надеждност, висока проектна скорост - става ясно защо е толкова популярен монтаж на таван от този тип.
Колко е инсталирането на Армстронг

Какво е добро и какво е лошо Армстронг

Армстронг таванен монтаж в допълнение към простота и ниска цена дава също една отлична шумо и топло изолация. Пленума широко, то е удобно разположен осветление и комуникации. ремонт на достъп и тавани са лесни и не изискват средства.
Колко е инсталирането на Армстронг

Редът на монтаж на окачени тавани Armstrong

Окачване система е предназначена за разпределен товар - 3.5 ... 6.0 кг / m 2 от теглото на панели за таван и лежащ отгоре (ако е необходимо) на слой от изолационен материал. Носещата рамка профили (T24h38; T15h38, Таблица №1) с регулируеми закачалки пружинни са прикрепени към дъното стъпка е не повече от 1200 mm (Таблица №2). За да се избегне претоварване на периметър профил крайна суспензия трябва да бъде на разстояние от стените на не повече от 600 mm с тегло над продукта в 4.0 кг / м2 и 450 mm тежи повече от 4,0 кг / м 2. Минималното разстояние от основата на рамката трябва да бъде не по-малко от 120 мм от състоянието на възможност за разглобяване плаките по време на работа.

В общи линии, монтаж на окачен таван Армстронг в следния ред:

Колко е инсталирането на Армстронг

Колко е инсталирането на Армстронг


Плюсове и минуси на Армстронг таван.


таван «Армстронг» не само е ниска цена и лесна инсталация, но също така има добър звук и топлоизолационни свойства. Това дава възможност да се празнотата е много по-широк. Това ще ви позволи успешно да разгърне комуникации и всички тела. В случай на необходимост от ремонт или замяна лампи достъп до сайта на щети ще бъде лек.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени