Облицовки технология

Облицовки технология
Облицовки технология

Полагане на плочки

Облицовка или облицовка започва с маркиране. За да отбележат плочките трябва да се опита на мястото на монтажа. Поставете плочки на пода и се наложи да отрежете плочки е най-малко половината от плочките. Това не може да успее, а след това, докато минимална ширина на плочката не е по-малко от 10 см.
Облицовки технология

Какво влияе на цената и времето

След дефиниране на обхвата и времето на изпълнението на всички дейности, клиентът дава насоки за избора на плочки. Неговите характеристики могат да бъдат разделени на два типа – външно (модел повърхност характер), и поддръжка (дебелина, материал на производство, размер).
Облицовки технология

Облицовки работи - повече от година за плочки

облицовка работа в зависимост от много фактори, включително състоянието на помещенията и вида на ремонта - сложен и отнема много време процес. Всички сложността плочки работи Също така, свързани с вида, размера и структурата на плочките, използвани за украса, която в съвременния пазар на довършителни материали огромно разнообразие.

Облицовки технология

предговор


Книгата е колекция от 41 инструктаж-технологични карти за промишлени обучение фаянсаджии, фаянсаджии, фаянсаджии, mozaichnikov в професионалните училища да се отговори на изискванията на учебната програма за видовете на извършената работа за определено ниво на квалификация, професионални възпитаници. Образователният и технологични карти, които отразяват изискванията на ETCS, обсъжда работата, извършена в рамките на уроците на промишлено обучение.

Облицовки технология

Изчислява се количеството на материала!

С цел да се направи правилна оценка на необходимия брой плочки трябва да бъде не само vymeryat квадратура повърхност облицовка, но също така да се изчисли броят на плочки, за да се нареже на парчета. Всичко това зависи от сложността на стените и пода и евентуалното наличие на препятствия под формата на изходните тръби, профили, прогнози на стената и т.н. Приблизително бъде над прогнозен брой квадратни метра вземете друга плочка достатъчно за подреждане на два реда по две съседни стени.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени