Методи за полагане на кабели на закрито

Методи за полагане на кабели на закрито
Методи за полагане на кабели на закрито

влажни помещения

Open окабеляване в мокри помещения (домашни или индустриални) може да бъде образуван от огнеупорни, трудно запалими или запалими повърхности, изложени изолирани електрически проводници, предвидени в поставянето на затворени метални тръби или кабелни канали или чрез spetsprovodov.
Методи за полагане на кабели на закрито

Видове електрически проводници и методи за монтаж

Методи за полагане на кабели на закрито
Има 3 вида на монтаж електрическа мрежа, независимо от условията окабеляване открит, закрит и комбинирани. Най-лесният начин е да се отвори окабеляване за инсталиране. Той е удобен, тъй като ви позволява лесно да модифицирате, добавяте кабели в общите събрания, някаква част от него е лесно достъпен за ремонт и свързване на нови пантографите. Не е нужно да се чука на стената в случай на повреда на кабела и отстраняване на причината като затворена окабеляване. Нормално отворен окабеляване използва в офиси, където те често трябва да положи нови кабели и проводници. Недостатък на този метод е най-малки естетиката, и във връзка с отворен окабеляване в жилищни райони са много редки. Въпреки това, в индивидуален жилищния сектор в страната и в задните стаи се използва доста често, особено след като има модерни начини за решаване на естетика. Магазините продават первази с кабелни канали, или можете да закупите специална PVC кабелни канали под всеки раздел на кабела.
Методи за полагане на кабели на закрито

Окабеляване на закрито

Вътрешно окабеляване все повече се извършва от отворен метод. Това е популярна преди полагане в стена стоманени тръби или канали. Благодарение на лекотата на инсталиране и по-нататъшно довършителни работи, независимо от местонахождението на кабелите, за монтаж на стена окабеляване все повече се измества от отворен печат в специални канали за кабели или гофрирани тръби.

Методи за полагане на кабели на закрито

Полагане на кабелни скари

При полагане на кабели и проводници корита са по-защитени от механични повреди, в добра позиция и достъпни за проверка. С възможност за допълнителни подложки или отстраняване на проводници. Кабели не се простират, както се случва, например при полагане на тръби и подредени механизиран начин, който ги предпазва от възможно износване на черупката.
Методи за полагане на кабели на закрито

Техника на изграждане на кабелни линии

Line кабели са положени по такъв начин, че да се предотврати образуването на опасни механични повреди и стрес по време на работа. Кабели са посочени с някои марж да позволи възможно изместване на почвата или на топлинна деформация на кабела. Структурите и сгради на всякакви твърди повърхности в окопите създава вълнообразен марж поставяне на кабела и кабела за проектиране доставка се формира от присъствието на СГХГ. Недопустимо е да се създаде резерв на кабел поради пръстените.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени