Монолитна къща или тухлена

Монолитна къща или тухлена
Монолитна къща или тухлена

Монолитна, панел, тухла, блок. Как да избера?

Днес на пазара на жилища, има монолитна, тухла, панел и смесена. Купувачът трябва да се вземат предвид при избора на апартамент е не само местоположението на къщата, в района, и скиците на апартамента, но също така и да се разбере къде панела където монолита, че е по-добре и защо. Помислете за всички промишлени дизайни, в даден момент.

Монолитна къща или тухлена

Домове за продажба

Второ Mountain 300 къща №8, Краен срок за kv.2016 4 години. площ:43 м2, 6-ти етаж. Стая 17.7 m2, кухня 9 m2, в / на 5.3 m2, зала 7.5 m2, тераса 3.9 m2. Възможно е да се разшири стая до 21 m2. Довършителни сив ключ. цена: 1750000R. Апартаментът не свършва, а не ъгловата, е с по средата на къщата.

Монолитна къща или тухлена

Тухлена сграда строителство и монолитна жилищно строителство

В най-големите градове на страната ни само около една четвърт от преди един век, започва строителство на къщи по новата технология на монолитно строителство. Днес, повечето от новите жилищни комплекси се състоят от твърда тухлени къщи, които са трайни и практично. В допълнение, тези сгради имат индивидуална визия с възможност за реализация на най-смелите архитектурни решения.
Монолитна къща или тухлена

панел къща

Именно от този материал и построен по време на лагера на известния "Хрушчов". Основните предимства на тези структури - кратко време строителството и разумна цена. Въпреки това, много от тях не би искал да живее в такъв малък апартамент с ниски тавани и ниско ниво на шум и топлоизолация. Но съвременните панел къщи няколко подобри тяхната ефективност, в сравнение със скандалния "Хрушчов":
Монолитна къща или тухлена

Скъпо - не означава, тих

Според ръководителя на продажбите и маркетинга група SOLO Людмила Teor, толкова по-висок клас жилища построени, толкова по-високи изисквания за звукоизолация. "Ако в спора за звукоизолация комфорт класа не придават голямо значение, както и в класната стая "икономика" технология за защита от шум не може да се използва, а след това най-висок клас жилища, а стените сами са по-широки и по-дебел минерална вата тук, тъй като купувачите в този сегмент са много заинтересовани от звукоизолация проблем "- казва експертът.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени