Вентилируема фасада от гранит Цена

Вентилируема фасада от гранит Цена
Вентилируема фасада от гранит Цена

Извоз монтаж вентилируема фасада, което включва:

  • сглобяване на подсистемата (метална рамка вентилируема фасада),
  • Маркировка и пробиване на дупки за монтаж на конзолите по стените на сградата,
  • монтаж на изложение на вентилируеми фасади,
  • плочи от естествен камък,
  • от композитен лента или боядисана стомана,
  • гранит фасада,
  • монтаж на склонове и график за прозорци и врати.

технология инсталация вентилируеми фасади

1. Инсталация ventfasada скоба включва следните дейности:
Вентилируема фасада от гранит Цена

вентилируеми фасади

Вентилирани фасади (IAF ventfasada) — предназначена за дизайнерски облицовки, изолация и защита на външни стени от неблагоприятни климатични влияния в Москва. Техният обхват е достатъчно широк - за нея и обществеността, както и жилищни и промишлени сгради, дори получи. Този метод позволява да отрежете за постигане на ефективна отстраняване на кондензат от двете стени на сградата и на изолационния слой. В сравнение с други видове външни облицовки в Москва монтирана система с вътрешно вентилирани имат високи топлоизолационни качества, възможност за кандидатстване за завършване на почти всякакви материали, дълъг експлоатационен характер, не се нуждае от постоянна поддръжка. Нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящия материал на вентилируема фасада.
Вентилируема фасада от гранит Цена

Вентилируеми фасади от гранит

Апаратура ventfasada гранит представлява подсистема облицована естествен гранит. Такава система е прикрепена към носещия пласт посредством стена поддържащи метална конструкция. Feature вентилируема фасада, че между неговата структура и на фасадата на сграда въздуха свободно да циркулира. Това предотвратява образуването на мухъл, тъй като въздушният поток премахва образуваният кондензат в шарнирния система.

Вентилируема фасада от гранит Цена

Описание на вентилируеми фасади (SVF) от естествен камък

Вентилирана фасада от този тип е многослойна конструкция, състояща се от носеща конструкция, топлоизолация материал, зона отдушник и външна облицовка от природен камък.
Вентилируема фасада от гранит Цена

Особености и функции на вентилируеми фасади

Вентилируема фасада (NVF) - структура е многопластова, предназначени за външна декорация на сгради и съоръжения. IAF система се състои от метална конструкция, който е прикрепен към интериора материала на стената, или подови плочи; нагревател (ако е необходимо); проветриво празнина за отстраняване на кондензат и влага; външен слой от различни материали настилка.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени