Що се отнася до бетонна

Що се отнася до бетонна
Що се отнася до бетонна

Сглобяем железобетон изба

Технологията на изграждане и хидроизолация на бетон сглобяеми сутерен технология, подобна на изграждането на монолитна мазе, точно след попълване на дъното се пристъпи към полагане на основите стени от блокчета (FBS). При използване на блоковете е необходимо да се осигури възможност за подреждане, обаче такава технология се използва в ранните етапи на изграждане на цялата структура или гаражи, оборудван с кран.
Що се отнася до бетонна

Избор на място

Изби организира една къща, гараж или отделно от всички сгради. От една страна, мазе под къщата много по-удобно, отколкото самостоятелен вариант с мотива, че то не се извършва в място, а през зимния студ, не се налага да напуснете дома си да вземе продукти.

Що се отнася до бетонна

Подсушете мазето: от къде да започна

Ако водата все още беше в мазето си, тя може да се изсуши и след това е водоустойчива. За сушене е най-подходящ лято. Преди сушене на мазе и гараж трябва да се освободи от нещата и обекти. Шкафове, рафтове, кутии за зеленчуци, изпратете кратко време на улицата, така че те прекалено суха.
Що се отнася до бетонна

Изчисляване на размери стълбищни

Широчината на стълбите в частен дом обикновено равна на 90 см. В сутерена може леко да се увеличи, по-добре да носят кутии с зеленчуци или картофи чували. оптималната ширина на протектора е 30 см, височина на щранг -. Около 20 см Наклон конвенционалната стълба обикновено е 45 градуса, но в мазето може да се намали до 30 градуса, което го прави по-лесно да вдигане на тежки предмети.

Що се отнася до бетонна

монтаж на кофраж

Кофраж е най-важният елемент в изграждането на стълби. Това е база под формата на кутия със странични стени, която ще определи формата на бъдещите стъпки. Разположени в горната част на кръста дъските. Препоръчително е да се прилага дебелината на дървесина повече от 3 см.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени