Вентилирани предни с ръцете си

Вентилирани предни с ръцете си
Вентилирани предни с ръцете си

Това, което прави модерни вентилирани фасади

Днес, в украсата на външни стени на сгради се използват не само традиционни материали в тази област, но също така и специално проектиран за вентилируеми фасади. Трябва да отбележим, няколко от тях, които се използват почти навсякъде:
Вентилирани предни с ръцете си

недостатъци

Недостатъците, макар и относителен, могат да бъдат отнесени може би, че високата цена на строителството. Въпреки това, в този момент е необходимо да се обърне внимание на значително намаляване на разходите за отопление, след инсталирането на вентилируема фасада. Всички разходи за изолация, облицовки и други неща се отплати достатъчно бързо.
Вентилирани предни с ръцете си

Как да направите себе си окачен на фасадата

Вентилирани дизайн здраво спечели градското развитие, както и все по-често се намери в частния сектор. Много собственици на частни къщи и вили се опитват да направят инсталацията на свои ръце. За да фасада са надеждни и дълъг експлоатационен живот, без продуктивни системи строителни ръцете на професионалисти, трябва правилно да изберете материалите и стъпка да не се отклонява от указанията.
Вентилирани предни с ръцете си

Монтаж работа

Преди започване на работа трябва ясно да определи външния вид на фасадата на бъдещето, да купите подходяща цена и качество на материалите, определени консумативи скеле акции и инструменти, с които може да се изискват преди инсталирането.
Вентилирани предни с ръцете си

Актуални въпроси на дизайна на вентилирани фасади


В нашата страна практически няма правна рамка за реализиране на система вентилирана завеса, която поражда много въпроси и проблеми в техния дизайн. работа често се извършват без проект, който води до катастрофални последици.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени