Зидария ъгли

Зидария ъгли
Зидария ъгли

Характеристики тухлени ъгли

Зидария от тухлена къща ъгли има редица функции, като отбелязва, че ние можем да осигурим високо качество на работа. Коректност се контролира с помощта на дървена гон, а хоризонталната - ниво правило и два пъти за всеки отделен слой. Препоръчително е също така да се провери на съединителя с отвес.
Зидария ъгли

дресинг

Когато издигането принцип превръзки зидария се използва. превръзка принцип е, че горните подреждане тухли трябва да разчитат на двете долни тухли. Освен това, минималната дълбочина на полагане на четвърт-тухла. По този начин, равномерно разпределение на натоварването върху ставите се извършва по цялата повърхност на зидария, включително и на ширината на стената.
Зидария ъгли

Предимства на Multilane система превръзка:

  • няма нужда от голям брой nepolnomernogo тухла;
  • най-продуктивните;
  • Това позволява използването на тухлена зидария половини обратно пълнене;
  • подобрява термичната изпълнение на зидария (това се дължи на повишената топлинна устойчивост разположени на пътя на потока на топлина не е обвързано надлъжни шевове пет редове).


недостатъци:

  • трето правило рязане зидария спазват напълно;
  • по-малко сила, отколкото когато един ред лигиране;
  • не може да се използва за полагане на тухлени колони, поради непълна превръзка на надлъжните шевове.

три-ред система

Триредовата система лигиране конци, използвани в зидани тесни прегради и колони, чиято ширина не повече от 1 m.
Зидария ъгли

Как е тухлени стени

Когато строителните работи с ръцете си, трябва да следват препоръките и да се съобразят с технологията на зидария, но в този случай тя ще изглежда привлекателен и построен дом ще има правилната геометрия.
Зидария ъгли

тухлена зидария ANGLES

Зидария ъгли
Зидария ъгли

Зидария стенни ъгли е най-важната работа




  иПонякога идва момент, когато човек прави един от най-важните решения в живота си - да си построи къща. Толкова е хубаво да има собствените си домове. Знайте, че не сте, не зависи от никого, а просто живеят така, както искате. Но жилищно строителство отнема известно време. И също така, че има няколко различни видове работа. Но има една конкретна работа. И, съответно, това изисква много усилия си за нея. Най-важната част в структурата на всяко жилище - това е ъгъл, а именно, тухлени ъгли. Още в древността хората разбират значението на ъглите, защото всички те са на стойност, и от ъгъла на къщата зависи от качеството на стената.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени