Metallokassety цена

Metallokassety цена
Metallokassety цена

Имоти фасадни касети

предните касети за предпочитане от поцинкована листова стомана, но в някои случаи изходния материал може да бъде алуминий, мед или бронз. Размери произведени касети са индивидуални и се определят след предварителни измервания на фасадата на сградата. Лесна за монтиране технология дава възможност за монтаж metallokasset възможно най-скоро, дори в трудни атмосферни условия.

Metallokassety цена

Монтаж на фасади на metallokasset.

Монтаж ventfasadov може да се направи видими или скрити начин. Последно включва използването на продукти със специално заключване връзка. «латентен» планината не само подобрява естетическия вид на структурата, но и той дава по-добра защита от влага. Монтаж започва с определяне на цялата долния ръб на първоначалния профил на фасадата. След това - със специален крайник - сами да инсталирате касети. В резултат на горната част на предния панел е затворен следващия ръб.

Metallokassety цена

Какви видове metallokasset използвана за фасада?

Metallokassety са отворени и затворени. Основната разлика между тях е в технологията за закопчаване. Изпълнения отворен тип с помощта на нитове, свързани с употреба вентилируема фасада, които са предварително боядисани в същия цвят с тях.

Metallokassety цена

фасада metallokassety

Обещаващи и често използвани облицовъчни материали, които имат широк кръг от употреба днес включват metallokassety - поцинковани продукти (не корозират) стоманена конструкция ефективно защитава стената от време и климатичен стрес, като сградата естетичен вид.

Metallokassety цена

Metallokassety

Ламарината, отдавна се използва в различни видове строителство, се доказа като устойчив материал, на околната среда и издръжлив. метал устройство фасада лист участва активно, както и основния материал в производството на метал фасадни касети. купи metallokassety не може навсякъде, като сложността на техния производствен процес често изисква специално оборудване и подходящи умения.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени