Благоустройство КН

Благоустройство КН
Благоустройство КН

Това все още включва градинарство и озеленяване на многоетажен жилищен блок


Когато подобряване на местните площ растителни елементи подчертава как да се утвърди сред представителите на растителния свят, наред с другото. Особено този въпрос е важно, когато засаждане на широколистни дървета и иглолистни дървесни видове. С цел да се работи по засаждането се извършва не напразно, по-отблизо това, което връзката между дървета и храсти, създаден природата.
Благоустройство КН

Разрушени съществуващите направления асфалт покритие

Разрушени съществуващия асфалтов пътуване покритие до домовете на места преминаването на комунални услуги (първа част 6.30h2.40m., 2-ри 6.00h2.00m порциите.) Нарушени изисквания ГОСТ 50597-93 3.1.2 Ограничаване на размера на индивидуалната усвояванията, дупки и т.н. не трябва да надвишава 15 см дължина, ширина - 60 см и дълбочина - 5 см (снимка №15) ..
Благоустройство КН

1. Понятието на развитие и общата ORGANIZATSIYATERRITORII градските и селските селища

1.1 *. Градски и selskieposeleniya трябва да бъдат проектирани на базата на прогнози и програми за устойчиво градско развитие, генерални планове за преселване, управление на околната среда и териториални organizatsiiproizvoditelnyh сили на Руската федерация; схеми за презаселване prirodopolzovaniyai териториалната организация на производителните сили на голям geograficheskihregionov и национални публични лица; схеми и проекти rayonnoyplanirovki административно-териториалните единици; схеми territorialnyhkompleksnyh на защита на природата и управление на зони intensivnogohozyaystvennogo развитие и уникални природни ценности, vklyuchayuschihmeropriyatiya за предотвратяване и защита от природни опасности и tehnogennyhprotsessov.

Благоустройство КН

апартаменти


Всички апартаменти на жилищен блок (1-, 2-, 3-стаен), предназначени за проверка posemeynogo, стаи в апартамента не общуват, бани изолирани и комбинирани, като всеки апартамент има лоджия. Входът за жилищната площ се намира от страната на вътрешния двор. Всеки апартамент разполага с лоджия.
Благоустройство КН

Информация за правилника

  1. Изпълнители: руски институт за градско развитие и инвестиции - АД "Giprogor" и АД "TsIIEPgrazhdanstroy".
  2. Поставената Техническия комитет по стандартизация TC 465 "Строителство".
  3. "DSF" е подготвен за одобрение от страна на FSI.
  4. Одобрен със заповед на Министерството на регионалното развитие (Министерство на регионалното развитие на Русия) на 30 декември 2010 г. номер 849 и влезе в сила на 20 май 2011 г.
  5. Регистриран на Федералната агенция за техническо регулиране и метрология (Rosstandart). Преразглеждане на SP 53.13330.2010.
Информация за промените в този набор от правила, публикувани в ежегодно публикуван от индекса "Националните стандарти" Информационни и цветът на текста и изменения - в месечните публикувани информационни знаци "Национални стандарти". В случай на преразглеждане (подмяна) или отмяна на набор от правила за уведомление ще се издава ежемесечно публикувани от информацията индексната "Национални стандарти". Съответната информация, уведомяване и текстове също са публикувани в информационната система на обществото - на официалния сайт на разработчика (Министерство на регионалното развитие на Русия) в Интернет.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени