Озеленяване на двора на частна къща

Озеленяване на двора на частна къща
Озеленяване на двора на частна къща

Разпределение на двора на частна къща - някои малки неща

Тя ще изглежда, за планиране, бяха каза - представете си, да се възползва от плана и направи. Но това е само една скица. По същия начин, може да се каже за раждане на детето - да си представим, носене и да роди, нищо сложно ... И все пак, дори и нероденото бебе изисква бдителност грижи и постоянна кавга, а в действителност ние не трябва да се развият собствен проект за нов човек, тази отговорност поема самата майка природа. И с подобряването на собствения си двор ще трябва да работят малко по-демиург - страна, в даден сектор.
Озеленяване на двора на частна къща

Цъфтеж градина камъни

Alpine градина или алпинеума - атрактивна детайл градина, които можете да създадете свои собствени ръце, когато озеленен самостоятелен двор. За създаване на миниатюрни градина камъни подготвят сайта, премахване на слой от копка на дълбочина не по-малко от 30 см. За да се образува долния слой (10 cm) трябва натрошени тухли, пясък, шлака. Нанесете горния слой на едър пясък (5-10 см). Всеки слой като vykladyvaniya обилно напоени.
Озеленяване на двора на частна къща

Подобряване на териториите на жилищни сгради

Важен елемент отИзпълнение на територия е настилката. Често пистите и платформи заемат голяма част от дворното място е важно да избера най-подходящия за тяхното високо качество и дълготраен материал.
Озеленяване на двора на частна къща

Чай-настилка и армировка работа


реванша – проправят градински пътеки и на местно ниво с павирани пътища. Кога трябва да се отбележи, че избирането на консумативи oт вибро-ярко декорирани плочки е определил 15-годишен срок на експлоатация, а по-скромни в проектирането и достъпност вибропресована плочки може да се използва без проблеми в продължение на три десетилетия.

Озеленяване на двора на частна къща

Галерия дизайн писти в градината

Озеленен двор дизайн - откъде да започнете?

Ландшафтен дизайн съчетава хармония, красота и удобство на частна къща инфраструктура. частен двор дизайн обмислено до най-малкия детайл. Така че, къде да започнете работа? Разбира се, на регламента.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени