Бетон етаж апартамент

Бетон етаж апартамент
Бетон етаж апартамент

Подгряване на пода под замазката

Този метод на изолация на бетонен под е сходна с "мокър" изолация на външни стени. От всички по-горе това е най-отнема време и изисква квалификация на служителя, повече от способността да пробия дупка перфоратор и прикован дюбел-пирон в него. Тук трябва да бъде в състояние да запълни замазката равномерно на маяци. Ако не сте, по-добре е да се възложи подправки. Но големият желанието да се опита досадно - по-добре е да се практикува от материала на някой друг :) най-малко отговорен съоръжението.
Бетон етаж апартамент

Може ли да се направи в апартамента?

Декоративни бетон етаж е повече от възможно да се извърши в един апартамент, частна къща, в най-широкия смисъл на думата: в малки площи. Пречката не е състоянието на изграждане на помещения, или имащи връзки - когато разработчикът очакваните теракот, мокет или паркет. И не е пречка, дори и минимална площ на пода. Декоративни бетон може да постави дори и в апартамента на 30-метров, но в този случай, цената на квадратен метър ще бъде по-висока. Защо - четете нататък.

Бетон етаж апартамент

Ремонт бетон етаж апартамент

Убедени, че конвенционалната фейслифт етаж вече не помогне, трябва да започнете с основите - циментов под. Най-важното нещо в тази работа е способността да се направи перфектно гладка и равен под, тъй като всички съвременни настилки издържат гаранционния период е само при такива условия. Слава Богу, в нашето време, гладка и здрава бетонова плоча може да се направи по няколко начина:
Бетон етаж апартамент

Изолация за бетон

Надежден и висококачествена топлоизолация на бетонен под, зависи от използването на топлоизолационни материали, които се различават по производителност, както и мястото и условията за ползване. Изборът на правилния материал трябва да се обърне внимание на първо място, за да намерите отговор на въпроса за това как правилно да се изолира бетонния под.
Бетон етаж апартамент

подготвителна работа

Първата база повърхността свободен от стари покрития, ако има такива. След това почистете цялата сграда и други отпадъци, както и премахване на прах и мръсотия. Ако има петна по повърхността на липидната произход, а след това се отървете от тях със специални препарати.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Полагане на плочки върху тухлена стена без мазилка