Варосани стени емулсия

Варосани стени емулсия
Варосани стени емулсия

Как да рисува по стените

Как да рисува по стените недостъпни валяк, а след това използвайте четка за боядисване. Това са места, разположени в 20 – 30 см на всеки ъгъл, същото правило важи и за места извън определеното самозалепваща лента.
Варосани стени емулсия

Получаване на повърхността на стените със старата покритие

Ако стените са облепени с тапети или боядисани, те ще трябва да се подготви малко по-различен начин. Като за начало ще трябва да се премахне старата боя. За тази работа се поберат на шпатула или стоманена четка. Ако стената са стари тапети, вие ще трябва да ги разруши и с образувана след слоя лепило. С силна фиксация на тапети на стената и е невъзможно да ги премахнете, можете да направите една картина директно върху старата повърхност. Но това е при условие, че тапетът се прилага по-рано база палто.
Варосани стени емулсия

подготвителна работа

Всичко на боядисваната повърхност е освободена. Също така изчиства пространство от най-малко 1,5 метра до нея. Най-добре е да се придържаме лента на тавана и стените в непосредствена близост до кръстовището с боядисаната повърхност и да положи един етаж. В този случай, е желателно да се затвори половин метър от стената.
Варосани стени емулсия

тавани Боядисване стени

Боядисване на стени и тавани - идеалното решение за тези, които не желаят да имат най-големите разходи при изпълнение на довършителни работи в един апартамент. Цената на боядисване на стените и тавана, когато се свържете с нас и ниско в таблицата по-долу е вписана. Такова покритие ще направи добре дошъл новост и свежест в дома си, да има значителни промени външния вид на стаята, да го направи чист и удобен.  Цена произведения нашият господар точно под установени в района на Москва.
Варосани стени емулсия

Как да изберем цвета

Тъй като естествения цвят на латекс бяло, и ако е необходимо да се даде желания цвят, можете да използвате един от двата метода, той е с помощта на специален апарат или разредете го с ръцете си. Първият метод включва факта, че в много части на продажбите на бои и лакове, там е безплатна услуга за услугата на оцветяване бои. Трябва само да купуват от тях боята и да изберат желания цвят или оттенък, освен да плащат за оцветяване пигмент.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени