къща на Брежнев

къща на Брежнев
къща на Брежнев

Областите, квартали

В момент, когато генералният секретар на Комунистическата партия и ръководител на страната е Леонид Брежнев, за решаване на важната задача - да се установят най-много хора, колкото е възможно. Според Ирина Dobrokhotova, председател на Съвета на директорите на "Най-добра нова сграда" под Брежнев е изготвено 1,6 милиарда квадратни метра площ, което позволява свободно жилищните 162 милиона души са били предоставени.
къща на Брежнев

"Brezhnevki"


Наречена е така, многоетажни жилищни сгради в нормалните надморска височина 9-17 етажа, изградена от тухли и бетонни панели, масивна конструкция, която възлиза на 70 и 80 години на ХХ век. За разлика от средна етажност, "Хрушчов", Брежнев апартаменти трябваше да инсталирате лифтове в един или дори два входа и отказват улеи, които първоначално запечатани веднага след поставянето на къщата в експлоатация заради миризмата и свързаните с гризачите, като не е установена офис на редовното събиране на боклук , понякога в продължение на няколко седмици.
къща на Брежнев

Брежнев оформление (или Breznev)

В началото на 70-те години на мястото на пететажна "Сталин" и "Хрушчов" Ние дойдохме 9-етажна сграда серия 1-602, 1-606, 1-447S-47 (това е вторият е широко представена в Липецк) Като правило, тези къщи се наричат brezhnevki. Има тухла, панел, блок. Те бяха асансьори и канали, в сравнение с "Хрушчов" подобрена звукоизолация. В основата си се подобрява brezhnevki Хрушчов или Moskovka. Brezhnevok голямо предимство е, че стените между апартаментите в тези домове са носители лифт се намира на пода, и улея за боклук между етажите. Почти всички brezhnevki разположени в доходоносни райони на града с развита инфраструктура.
къща на Брежнев

Панел къщи 60-70 - къде да купя апартамент


За разлика от своите колеги панелни пет етажа, построени в 60-70-те години, няма да изчезне от картата на столицата. Нещо повече, тези девет и dvenadtsatietazhki твърдо зае своето място на вторичния пазар на Москва. Според експерти, за апартаменти в тези домове трябва да предлагат 10-17%.
къща на Брежнев

Най-старата улица

Ако улица съветско запазен жилищните къщи от края на XIX век тухлата с филигран украшение и Victory Стрийт е първият опит на строителство голям екран, на Ленин Авеню - това е истинският паметник "архитектурни ексцесии" Сталин ера.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени