цена Gipsovinilovye панел

цена Gipsovinilovye панел
цена Gipsovinilovye панел

характеристики материални

цена Gipsovinilovye панелGipsovinil представлява ново поколение. В основата на неговия класически гипсокартон взето, покрити с няколко слоя от винил, който е устойчив на различни видове експозиция. Полученият материал може да се използва за дълъг период от време, а не изискват специални грижи. Това е достатъчно, за да избършете с влажна кърпа, прилагането на абразивни съединения: те не могат да навредят на винил покритие. По този начин, материалът е доста непретенциозен и демократично в употреба.
цена Gipsovinilovye панел

Обхват gipsovinil панели (аналогов viproka)


Материалът е идеален за стени, създавайки вътрешни преградни облицовки, подпрозоречни склонове и врати, дизайнерски радиатори в клас А бизнес центрове на B +, B и C, молове, фитнес центрове, промишлени помещения, летища, хотели, театри, ресторанти.
цена Gipsovinilovye панел

Стенни панели: gipsodekor, gipsovinil

облицовки

Gipsodekor - тройна-стенни панели с покритие акрил, който се прилага от промишлен дълбоко оцветяване. Този метод дава стенните панели на здравина и издръжливост, както и довършителни лак слой подобрява тези свойства. цветови варианта: 1500 монохромни нюанси, декори 20 "под дървото."
цена Gipsovinilovye панел

Основните етапи на монтажни работи

На groundworks. Първата стъпка е да се създаде специална носеща конструкция, която е метална конструкция на зъбна алуминиеви профили (стойки и релси дебелина не по-малка от 0.5 mm). Стойки са прикрепени към релсите, и в допълнение към стената с помощта на преки закачалки. Разстоянието между профилите е 600-615 мм. Ако трябва да се извърши на пълнежа на инженерни комуникации вътре в рамката.
цена Gipsovinilovye панел

стенни панели «Stenprok»

Модерни стенни панели са едно от най-трайни, практични и стилни материали за вътрешната облицовка. Използването им позволява да скриете несъвършенствата на стените и не изисква привеждане в съответствие и всяка друга подготовка на повърхността. Купете стенни панели за интериорна декорация – Това означава, че за да получите издръжлив, водоустойчив, устойчив на механични повреди на продукта, които не губят първоначалния си вид в продължение на десетилетия.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени