Строителство Видео Начало

Строителство Видео Начало
Строителство Видео Начало

Времето не чакайте - колко може да се наложи?

За да се построи къща - не е шега работа. Определете къде да започне строителството на частна къща, е необходимо да се подготвят за факта, че процесът няма да е много бърз. В зависимост от използваната технология строителство дома може да отнеме различно време. Масонството в никакъв случай отнема повече от изграждането на трупа или дървена къща. Тези, които искат да си построи къща, много бързо, обикновено купуват готов комплект от материали и крепежни елементи за конструкция или дървена къща. Такава сглобяема конструкция е монтирана, като проектант в относително бърз период от време.
Строителство Видео Начало

Изграждане на къща от един бар с ръцете си!

Закупуване на земя, мнозина мислят за изграждане на дървена къща върху него с ръцете си, като се избягват професионални строители. И най-популярният материал за тази цел е бара. Работата с него е съвсем проста, удобен и достъпен за повечето любители строители. Но ето от къде да започна и как да компетентно да извършва строителния процес?
Строителство Видео Начало

фундамент

Във втората стъпка, която трябва да се избере една добра основа, стените да се държат стабилно. На такива неща е по-добре да не се спаси, защото могат да се появят пукнатини в течение на времето. Ако искате наистина да се изгради солидна къща, оставете идеята да се направи в основата на газобетон. Основната конструкция трябва да бъде направена от твърд материал. За изграждането му е идеален бетонна плоча. Както съветват експерти, по-добре е да се използва лента или кей фондация с бетон чембероваъчната.
Строителство Видео Начало

покривна конструкция

Конструкцията на покрива започва със системата за изчисление съцветие и покривни материали. Рафтър система се състои от греди и дъски. Конфигурация дизайн зависи от вида на покрива, може да се насъбран, ди- или бедра, прави или счупени рампи.
Строителство Видео Начало

Разтвори за зидане

При изграждането на къща от варовик, зидария, че е най-добре да продължи вар (вар: пясък - 1: 3) или вароциментова замазка (цимент: хидратна вар: пясък - 1: 1: 6-8). Понякога това води до хоросан зидария цимент (цимент: пясък - 1: 4 или 1: 5, в зависимост от марката на цимент) или разтвор на глина и пясък (1: 1-3). Когато се използва като свързващо вещество обикновена глина, тя предварително накиснати в голям контейнер, най-малко за един ден. Това не е задължително, ако използвате пакетиран прах глина. и да е от посочените по-горе решения идентични изисквания: тя трябва да бъде достатъчно еластична и осигурява здравина зидария след установяването.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени