Саморазливна етаж видео

Саморазливна етаж видео
Саморазливна етаж видео

В някои случаи могат да се използват самостоятелно изравняване смес?

Заслужава да се отбележи, че не се използва винаги саморазливна изравняване на под решения са допустими по отношение на техническите характеристики. Ако повърхността има дълбоки пукнатини, те трябва да бъдат предварително ремонтирани с циментова замазка. Едва след изсушаване се използва попълнете подови саморазливни съединения. Също така се използва тази техника подравняване се препоръчва, ако разликата е по-малко от 1 - 2 см, с високи темпове, е уместно да се приложи на дъската. Тя трябва да бъдат изключително внимателни, за да самонивелиращо смес през отворите и пукнатини не са проникнали в другите стаи.
Саморазливна етаж видео

Подготовка на основата на пода изравняване саморазливни съединения

Ако решите да се приведе в основата с помощта на саморазливна смес, трябва да се подготви почвата за създаването на по-добро сцепление. За тази цел основата се почиства от прах, мръсотия и прахосмукачки. Пукнатини и дълбоко vyscherbiny трябва да се запечата пълнителят да се намали консумацията на смес. След това, е желателно да се покрие база праймер. докинг пространство стена на пода трябва да бъдат третирани с лепило.
Саморазливна етаж видео

Общи бележки

Първите - всички начини, описани по-долу ще създаде повърхност, предназначени за довършителни работи подови настилки. Саморазливни подове не са предназначени за рисуване или самостоятелна употреба без довършителни паркет. Декоративни саморазливна етаж, в това число и все по-популярни 3D етажи - напълно отделен въпрос.
Саморазливна етаж видео

Колко дълго ще продължи решението?

След като разтворът се смесва, трябва да се използва в рамките на 20-25 минути, като през това време той напълно ще губят свойствата си. Ето защо, в този кратък период от време е необходимо, за да имат време да се налива разтвор на пода и да го разпространява другия край на стаята. За да се избегнат проблеми, трябва да се смесват разтвор толкова, колкото е необходимо през целия работен района.
Саморазливна етаж видео

Напълнете саморазливна етаж с ръцете си Херкулес

Според професионални строители, изравняване на под смес Херкулес не е трудно, но се нуждае от основни познания за устройството на повърхността на бетона. Преди започване на работа, подготовка на основата за качество. Внимателното и точен подход към първоначалния етап, е от решаващо значение за производството на надеждни и трайни етаж:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени