Нова къща на пяна блокове

Нова къща на пяна блокове
Нова къща на пяна блокове

Къщи от пяна блокове – правилния избор!

Оттогава, тъй като там са били първите къщи на пяната, популярността на сградите от добрите стари тухли започнаха да падат рязко. Изправени сгради на трайни, тежки материали, но и неудобно, как да се направи огън чрез триене. Защо страдат, ако има модерна, лека, удобна за използване и евтин бетонни блокове.
Нова къща на пяна блокове

Строителство на къщи от блокове от пяна

Екип от опитни професионалисти, които разполагат с всички необходими знания и умения за работа в строителството на къщата на пяна блокове, като се обръща специално внимание на нуждите на клиентите. Специалисти смятат, че през всички характеристики на дизайна, конфигурацията, домашен план. Вие като клиент и наш клиент винаги ще знаете на какъв етап е изграждането на съоръжения, ще бъде в състояние да се направят корекции. Стойността на всички домове се изчислява индивидуално и зависи от сложността на времето за проект и производителност.
Нова къща на пяна блокове

дебелина на стената

По време на строителството на къщи от блокове, можете да направите еднослойни ограждащи стени. По този начин изграждането на носителя обхващащ дебелина на стената от 400мм D400 марка силикатни блокове елиминира необходимостта от допълнителна изолация, а къщата е предназначена за постоянно пребиваване през зимата и лято се оказва достатъчно топло и цена в отопление равнина. За вили на икономична класа, които използва най-вече през лятото, и зима само кратки посещения, това е напълно възможно да се направи с дебелина от 300 гранични стени мм.
Нова къща на пяна блокове

Строителство на къщи на пяна блокове до ключ

Нова къща на пяна блоковеТехнологии, включително строителството, не стои на едно място, като предлага нови решения, надминавайки старото по редица важни показатели: рентабилност, ефективност, простота. Къща на пяна блокове, като къща от бетонни блокове са напълно заслужава титлата от най-оптималните решения за управлението на собственика. Строителство на къщи на пяна блокове и газобетонни блокчета, не позволява само намаляване на разходите, но и значително спести времето, отделено за изграждането на къщата.
Нова къща на пяна блокове

Цени за строителство

Пеноблокове ─ лесно обслужване и лека конструкция материали. Всички структури направиха възможно да се изгради бързо и евтино, така че средната пазарна цена е значително по-ниска, отколкото за подобни по размер и брой етажи на тухла или дърво.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени