Калкулатор построи къща от тухли

Калкулатор построи къща от тухли
Калкулатор построи къща от тухли

Задължителните полета

-Вид на фондация – в зависимост от различни дизайни на фондации използва общото тегло на къщата. По-тежкият структурата, по-масивен трябва да бъде в основата. Съответно, за изграждането му ще повече материал, който ще се увеличи цената на къщи под ключ.

Калкулатор построи къща от тухли

Газобетон или тухла - изберете и изчислява разходите


Особняци цена калкулатор ще ви помогне да разберете разликата в цените между сградата на газобетон и тухли. Не трябва да се уточни обема на строителните материали, програмата ще изчисли необходимите параметри от себе си, можете просто да посочи областта на проекта и необходимостта от инсталиране на дялове. Спомнете си, че газобетон е силен, издръжлив и надежден материал, който има отлични изолационни свойства. Строителство, също е популярен сред собствениците на жилища, като доказана надеждност къщи, построени преди повече от сто години.
Калкулатор построи къща от тухли

В това изчисление, включват:

  • Цената на извършената работа.
  • Цената на строителни материали се използват.
  • Такелаж (разтоварване на строителни материали).
  • Машини. *
  • Режийни разходи. *
  • Консумативи. *
  • Събирането на боклука и почистване на територията.
  • Транспортните разходи за доставка материали.
Калкулатор построи къща от тухли

Калкулатор разходи за построяване на къща

Калкулатор разходи за построяване на къща, за да се определи бъдещите разходи и да се изчисли онлайн колко ще струва на всеки етап от изграждането на крайградски съоръжение и строителство до ключ в общ. За удобство на своите клиенти АД "Vyshnevolotskiy ЗНЗ" е разработила лесен за употреба виртуален калкулатор, че клиентите могат веднага да създадат бюджет на дървена къща.

Калкулатор построи къща от тухли

При изчисляване важно да се знае


Калкулаторът ви позволява да се изчисли приблизителния размер на строителни материали. Важно е да се помни, че всяка страна, предоставена тухли съдържа определен процент от брака. Най- този случай, трябва да направи отстъпки за 5-7% повече от изчисленото количество. Най-точни резултати се получават, когато запис на данни върху една малка строителна площадка.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени