Ограда от велпапе болт

Ограда от велпапе болт
Ограда от велпапе болт

Монтаж трапецовидна лист

Ограда от велпапе болт
Листовете се болтови или покривни винтове. Ако използвате последната опция, процесът на завиване може да бъде опростено ниска скорост отвертка. Монтажът се извършва от подкрепа ъгъла листове. Важно е да се установи точно първия лист, тъй като останалите са еднакви за него.
Ограда от велпапе болт

Съвети майстори и консултация със специалист по изграждане на огради

За вграждане ограда напълно на очакванията, че е важно да се вземат предвид при изграждането на редица ключови фактора: качество селекция материали, специални инструменти и професионален монтаж - е ключът към вашия успех. Планирате ли да оборудва собствения си сайт, или чрез използване на помощта на специализирани професионалисти, използвайте съвети майстор изграждане огради и инструкции как да го правят.
Ограда от велпапе болт

подкрепа ерекция

Първият набор от подкрепа. Трябва да ги копаят най-малко един метър в земята. Желателно е да се цимент - така че дизайнът ще бъде по-силна и по-трайни. Но ако трябва да спестят време и пари, можете да как да карам и овен подкрепа на земята. Грабна толкова много ями с ръцете си - достатъчно отнемащ време процес. Можете да се опрости работата с помощта на бормашина. Важно е да се приведе в съответствие на височината на всички опори. След инсталирането на полюсите трябва да бъде фиксирана дограма.
Ограда от велпапе болт

материали

Най-често срещаната грешка "ограда" Homebrew - неправилния избор на материал. Материали за оградата решават всичко: външен вид, сила, издръжливост, но гонят само за евтинията или само за "наклон" погрешно. Трябва ли да се избират въз основа на различни външни фактори.
Ограда от велпапе болт

Инсталиране на стълбовете за загражденията без допълнително леене лента


Снимката показва сондажния отвор за пръта, на дълбочина 1 м. 20 cm., Т.е. под дълбочината на почвата замразяване. Както можете да видите, публикацията е инсталиран в една дупка и пълни с бетон, варов разтвор. Въпреки това, само една колона, напълнена с разтвор на дълбочина на почвата замразяване. След замразяване дълбочина и плът в колоната за нивото на земята поръсва пясък-чакъл смес. И след всяка дупка пълни в кофа с пясък и чакъл, подравняването се извършва "на ниво" колоната от двете страни и блъскайки сместа като заби 5 см. Е много по-лесно, отколкото пълнежът 30 см. Уловката? Сега инсталирате ограда от велпапе с ръцете си, стъпка по стъпка, за да стане ясно.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени