Разпределителна тръба вода в апартамент

Разпределителна тръба вода в апартамент
Разпределителна тръба вода в апартамент

Как да си направим оформлението на вода: открит или скрит начин

Вероятно най-важният въпрос, който възниква от собствениците на апартаменти, – е изградена в тръбата в стената или чрез окабеляване отвореното начин. За малки пространства – този критичен въпрос, тъй като тръбите, предвидени от отворен метод ще направи невъзможно да се постави в банята цялото оборудване, което бихме искали. Просто не е достатъчно пространство. В големи стаи, можете да направите колкото искате, но е важно да се знае ограниченията.
Разпределителна тръба вода в апартамент

Tee верига водопроводни връзки

Разпределителна тръба вода в апартамент
Tee схема окабеляване се използва, ако е налице студена спру и щранг гореща вода, която обикновено е в многоетажни сгради. Въпреки това, в частни домове той също има място: студения щранг идва от помпата или от централното водоснабдяване и гореща вана - от някои бойлер или електрически, нали турбовитлови газов котел ...
Разпределителна тръба вода в апартамент

За водоснабдяване

Водоснабдяване ще се разглежда като система от тръби за вода и технически устройства, сглобени в едно устройство за водоснабдяване до различни части на апартамента. Технически устройства, свързани (фитинги), припокриване (клапани) и защитен от замърсяване (филтри) водопровод.
Разпределителна тръба вода в апартамент

Резервни радиатори

Поръчано тук подмяна на стари батерии бяха заменени bimetallicheskie.Nado 2 batarei.Zamerschik srazuzhe дойде след звънеца, и всичко е на мястото си и обясни Изчислете цената. На уречения ден, батериите са заменени без gimorroya и всякакви изненади. Браво. Бих препоръчал Uyutmaster!
Разпределителна тръба вода в апартамент

Осъществяване на кабели

Ние трябва да започнем с тръбни връзки от санитарната устройството и да доведат до колектора. Тръбата е свързан с резба фитинга. Между монтажа и тръбата трябва да бъде инсталиран сферичен кран. Кранът трябва да издържа на висока температура и налягане 60 атм. С него спря водата в момента на инцидента и ремонт на водопровод и оборудване. Тръбата трябва да бъде в стената или на разстояние от стената 20 мм. Така че това ще бъде по-лесно да се ремонтира. Ако тръбата минава през стената на тръбата трябва да бъдат направени за т.нар стъклото. При монтаж често е необходимо да се тръбите чрез вътрешни и външни ъгли. От вътрешния ъгъл на тръбата трябва да се оттеглят до 30 мм, а външните - 15 мм. Към тръбата стена обезпечен с клипове. Те са поставени на разстояние от 2 м. Ъглови преходи непременно използват фитинги. Тук трябва да се помни, че колкото повече ъгли на подаването на вода, толкова по-ниско налягане на водата в тръбата. Като правило, един колектор е предназначена за 3-4 тръби, така че не трябва да има няколко.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени