Оградна мрежа снимка

Оградна мрежа снимка
Оградна мрежа снимка

метални стълбове

Използване на кух профил с кръгло или квадратно сечение. Универсалността на металната Публикацията не може да бъде разпитан. Iron не се нуждае от поддръжка при работа по време на инсталацията (само грундиране и боядисване), е заварен към метала, всякакъв вид крепежни елементи.
Оградна мрежа снимка

Какво ви е нужно за инсталиране на оградата?

На първо място, трябва да изберете най-добрият вариант на решетката. Тук важен размера на клетките, което определя силата, разходите за интернет. За да се защити домашната собственост подходящ окото с 40-50 mm меша. Ако на територията на сайт страната намерена малка птица, по-добре е да се спре изборът на платно с фина мрежа. Ширината на мрежата ще бъде равна на височината на оградата инсталиран.
Оградна мрежа снимка

Инсталираме огради Мрежа металическа в напрежение и в разделите.

Stretch огради окото са забити в земята метални стълбове, между които е опъната мрежа. По много причини, собствениците на земя, тази ограда е избрана. Цената на мрежата на ограда Това е доста ниска, което е и причината много от тях са склонни да изборът на този материал. Друга причина е възможността да пропуснете за вземане на проби с голям брой слънчеви лъчи, за да бъде в състояние да расте добра реколта. Огради от други материали, които не могат да се похвалят с такива предимства. 
Оградна мрежа снимка

Огради от окото мрежа

Изборът материал за ограда, трябва да помислите функционално предназначение. Ако трябва да се огради градини, овощни градини, градини, места, които изискват повишена защита, или които се нуждаят от временна дистанцира себе си, най-добрият вариант са оградите на окото мрежа. Именно тези огради са най-евтини, но надеждни видове фехтовка днес.
Оградна мрежа снимка

стълбове за подкрепа на мрежата на ограда на окото

За подпомагане на стълба са избрани поцинкована диаметър желязо тръба от около 70 милиметра. Междинните пръти са направени от метал или трупи, диаметъра им се изчислява по отношение на диаметъра на полюсите на напрежение като 1: 2. Архивите използвани за ъглови колони 2 до всяка колона.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени