Брави интериорни врати

Брави интериорни врати
Брави интериорни врати

Аксесоари за интериорни врати

Аксесоари за интериорни врати е особено важно, тъй като ни позволява да дадете на врати не само да допълва вида, но и да им осигурят необходимото ниво на функционалност. Чрез избора на хардуер трябва да дойде като внимателно, тъй като понякога дори и най-атрактивната врата може да развали такава дреболия като нередовни цикли или неправилно проектиране на дръжката. Въпреки това, не всички от нас, за да се даде необходимото внимание на избора на мебели, в резултат на което много често се появяват различни видове проблеми под формата на ненадеждни или неуместен определен тип дръжки на вратите, панти, брави и т.н.
Брави интериорни врати

· Механизмът на интериорния:

Брави интериорни врати
Обичайната механизъм на вътрешните работи - това е просто механично резе, не е под заключване. Този механизъм се отваря и затваря чрез завъртане на дръжката, предназначена да определи вътрешната врата в затворено положение. Такива ключалки могат да бъдат също така желязо и пластмасови раздели.
Брави интериорни врати

Рязане на отвора за дръжката

Сега вече можете да преминете направо към страничната лента. Ръст вече сте идентифициран. IT Mark в самолета и в края. Сега е необходимо да се знае точното място, в което да се създаде свредлото за намаляване на отвор по силата на двустранна дръжка.
Брави интериорни врати

Как да изберем ключалката на дясната врата?

При закупуване на заключване на вратите на вътрешната врата, помислете за функционалното предназначение на помещенията. Така че, за бани, подходящи за устройства, които позволяват надеждно резе отвътре, и вратата към трапезарията или всекидневната нужда от прост резе, което осигурява здраво затворена. В магазините днес има много видове брави за интериорни врати най-различен дизайн. Нека да видим как най-често срещаните видове механизми и как те се различават.

Брави интериорни врати

Гледайте видео как да подберете брава за врата


Класификацията на видове брави за интериорни врати

1. ключалки са сред заключването на най-примитивната врата. Конструкцията е много проста и включва разтегателна пръчка, която се простира и в ротация и фиксиран в отвор или пластир елемент чифтосване ремък.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени