Стената на тухла на ръба

Стената на тухла на ръба
Стената на тухла на ръба

класификация на тухли

Преди да закупите трябва да бъде запознат с възгледите му, в зависимост от различните характеристики. Производство на всеки продукт, направено в съответствие с ГОСТ където предписаните изисквания към производствения процес, качеството на суровините, геометрия и маркировка на парче елементи.
Стената на тухла на ръба

Изборът на материал за звукоизолация свойства

Несъмнено е, че вътрешните стени на тухла, а тежка строителна и който желае си лекота, много започнаха да се използват различни материали с кухини. Разбираемо е пропорционално на твърди тухли 1800 - 1950 кг / м3, и кух 1200 - 1650 кг / м3.
Стената на тухла на ръба

Вътрешните стени: шпакловка и замазка


Изграждането на жилища за отделяне на пространството на къщи и апартаменти, използвани от дяла. Те са с богато разнообразие от видове, обаче, са най-трайни стени на тухла. Тези структури се наричат ​​капитал и имат висока звукоизолация и огнеупорни качества.
Стената на тухла на ръба

решения

пясъчни решения - най-често се използва цимент за зидария. Най-често, съотношението на цимент и пясък, в който 1: 3. Пясък такъв разтвор да е чист, за да включва не повече от 5 мм частици. В противен случай, е необходимо да се пресее през. Понякога циментови разтвори се добавят различни добавки (пластификатори и др.) За подобряване характеристиките на разтвор: подобряване на еластичност, якост и т.н.
Стената на тухла на ръба

Преградата на тухли

Ако използвате тухла, а след това в първото квадратен метър в половин тухла ще има тегло от около 300 кг. Не е трудно да се намери, тухла дял площ от 5 квадратни метра - е 1500 кг. И ако има слаба основа, а след това от такова предприятие трябва да бъде изоставен в полза на по-леки от гипсокартон дялове.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени