Касетъчни тавани cesal

Касетъчни тавани cesal
Касетъчни тавани cesal

Френски таванна касета Cesal устройство


Панели за френски тавани са изработени от алуминий или стомана или 60h60sm размер 30h30sm. Въпреки това, алуминиева лента е изключително лек и издръжлив. Дизайнът позволява независимо премахвани и инсталирани на метални панели място, ако е необходимо.
Касетъчни тавани cesal

Устройство и монтаж декоративен таван

Както вече споменахме, на декоративен таван е много лесна и бърза за инсталиране, без използването на специални инструменти. Монтажът се извършва с помощта на метален медальон капак профил:
Касетъчни тавани cesal

Окачени тавани от касетъчни фирма "Proflik"

Касетъчни тавани идеални за декорация на pomescheniy.Posmotrite в който и да е търговски център, офис, фитнес зала, плувен басейн, развлекателен център и т.н. Със сигурност ще видите окачен таван, всяка секунда от които - на касетата.
Касетъчни тавани cesal

Модерни и функционални касета тавани Cesal

Сред разнообразието на касетъчни тавани заслужават специално внимание тавани производство Cesal.osnovnym предимство декоративен таван тях е, че те имат почти неограничени възможности от гледна точка на създаването на различни дизайни, което се дължи на разнообразието от цветове и текстури.
Касетъчни тавани cesal

Декоративен таван на цените

Касетъчни тавани cesal
Поради непрекъснатото търсене на Метални тавани касетъчни Всички производители предлагат по-голямо разнообразие от стоманени и алуминиеви ленти, се различават по цвят, дебелина на метала, в присъствието или отсъствието на перфорации, размер, тип ръб и т.н. На тази и цена декоративен таван различни видове също е различно, защото Това зависи от цената. Например, цената на стоманени ленти бял цвят матов е няколко пъти по-ниска от разходи алуминиеви касети "хром" (SLR).

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени