Решение obryzga

Решение obryzga
Решение obryzga

Какво е това - една добра мазилка?

За мазилка стени използвани вароциментова мазилка, който е направен от Портланд цимент, пясък и хидратна вар. Ако искате да получите плосък и не много груба повърхност, използвайте много фин пясък. Въпреки това, той се отнася за довършителни слой мазилка - финишно покритие, което ще трябва да пясък с зърна от 0,25-0,5 мм. За получаване на грапава повърхност към разтвора се прибавя с голям песъчинка и / или чакъл.
Решение obryzga

груб варов разтвор

Преди варов разтвор, леко навлажнена слой мазилка. В местата, където poluterok използвани малкото пространство (между касата и ъгъл на вратата), същата плувка, само по-малък. Ренде е дървена табела с дръжка или отвори за пръсти. Тя може да бъде дървена повърхност, и с люспи филц. Ренде с дървени повърхности направи първата варов разтвор. Той направи кръгово движение на часовниковата стрелка. Само не прекалявайте и не се откъсне целия слой финишно покритие. След ротационни движения се ренде с филц, дори може да бъде овлажнен с вода, и остри, прави линии извършват крайния варов разтвор. Това варов разтвор се нарича "vrazgonku". След това отидете на изглаждане.
Решение obryzga

Прилагане на циментови мазилки

Гипс смес на циментова основа, се считат гъвкав, тъй като те могат да бъдат използвани както за вътрешния и за екстериора, те са устойчиви на влага, има добра пропускливост на водна пара. Трябва да знаете, че такава суха смес от около 4 седмици. Но тя трябва да се обработват в рамките на часове след нанасянето.
Решение obryzga

Какво е мазилка? основните компоненти

гипс - Този груб покривен материал, чрез който повърхности разнообразна съдба подравняването – стени, тавани, фондации.  В зависимост от стила Избрахме за Вас обработваните повърхността на мазилката може да включва различни компоненти, обаче, независимо от дестинацията на мазилка, следните компоненти са непременно включени в състава му:
Решение obryzga

§ 28. Прилагане на разтвора и изравняване


Прилагането на решението. Хоросан на силикатна изпомпва и се смесва циментов хоросан състав от 1: 2 до 1: 3 (цимент: пясък). хоросан състав вар-гипс от 1: 0,5: 2 до 1: 1: 3 (вар замазка гипс пясък) трябва да се прилага на забавящото. първо да се подготви разтвор на забавящото затваря гипс свързващо вещество, и след това се прибавя разтвор на вар и цялата смес се разбърква в хаван.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени