Как правилно да се изолира тавана

Как правилно да се изолира тавана
Как правилно да се изолира тавана

Студената и топъл покрив

Наречен студен покрив без т. Наречен. покривни пай: затопляне на многослойната структура между kontrobreshetkoy строителство под покривното покритие и вътрешната облицовка на гредите. покривни пай устройство е вече на друга тема - изолация на покрива, но ние трябва да продължим да го опозная. На първо място, за застроените сгради и тавани. На второ място, неразривно свързани технологично и структурно в частен дом на тавана изолация от тавана и покрива, който може да се види в дясно в горната част на фиг. Изолация на тавана на тавана заедно с покрив от вътрешната страна предоставя следните предимства:
Как правилно да се изолира тавана

Вторият вариант на затопляне твърда етаж

Тази опция е за случаите, когато нищо не е интегрирана в рамките на припокриване. Няма значение защо, може би трябва да поразява, и зимата показа, че изолацията не е достатъчно, някак си ... и може би дори бетонен под. Какво да се прави? Ясно е: да се изолират последните етажи.
Как правилно да се изолира тавана

ние използваме Penoizol

Този метод на затопляне на тавана е възможно в присъствието на специалисти с оборудване, предназначени за тази цел.

Penoinzol е изолация прах, специална машина, която се вдухва в свободното пространство между гредите.

Как правилно да се изолира тавана

Първият начин - от вътрешната изолация на тавана

За да работите върху изолацията на тавана във вътрешността на сградата може да се използва минерална изолация, популярно по-нататък своята "стъкловиден." Обикновено, стъклена вата ролка е монтирана заедно с гипсокартон окачения таван, което значително намалява количеството на загуба на топлина.
Как правилно да се изолира тавана

Как да се изолира тавана в една дървена къща

Въпросът за това как да се изолира къщата с ръце, стои пред всеки човек, който е в тази къща няма да се отпуснете само през лятото, както в страната, но и да живее през зимата. Къща затопляне не само ще удобно да живеят в която и замръзване, но и значително ще се запишете на отопление.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа