Как да се попълни графата

Как да се попълни графата
Как да се попълни графата

Възможно ли е да се излива фундаментните части

При запълване на монолитна основа на къщата необходимото количество бетон често превишава няколко кубически метра. По-големите строителни компании решаване на този проблем с помощта на тежка техника - бетонобъркачка и с тяхна помощ, решението е смесена и се подават в кофража. Все пак, частни предприемачи, тази техника не винаги да си позволят, в допълнение, малки площи може да липсват пътища за достъп за тежко оборудване. Частично се реши проблема ще помогне бетонобъркачка, но обемът на разтвора се получава по едно зареждане, като по този начин ограничен. Строителите в същото време възниква въпросът: Възможно ли е да се налее основите на части? Това отразява ли се на характеристиките на работа и трайността на фондацията?
Как да се попълни графата

трошен камък възглавница

Принципът на трошен камък възглавница е доста проста. В горната част на готовия възглавница трябва вече да бъде точно ниво, на нивото на дъното на основа. ширина възглавница обикновено е два пъти ширината на фундамента. Дебелината на трошен камък възглавница обикновено 30cm, от които 5-10 cm 20-25 см и пясък. Schebonka. Първо се изсипва пясък, желателно е да се хвърли вода и уплътнени. След това изсипете schebonku и трамбована вибрационни плочи й, изсипете чакъл, ако е необходимо.
Как да се попълни графата

Какво е кофража?

Кофражни стени, основи, подове и други структурни елементи на сградата - носеща конструкция, която е монтирана на определен период от време и служи за оформяне на структурните елементи от бетон и стоманобетон. Всички кофраж строителство система се състои от следните съставни части:
Как да се попълни графата

Маркиране ниво довършителни бетон етаж на "нула" марка

Изграждане на пода винаги започва след къщата си напълно облицовани стените, и се монтира на покрива. В този случай, ние ще имаме максимална защита срещу влиянието на атмосферните условия.
Как да се попълни графата

Как да се изгради кофража на колоната

В този случай, изчислена напречното сечение на колоната и избира желаната опция кофража. Инсталиран в структурата на колона тяло армировка укрепва и вибрации уплътняване бетон предотвратява кухини. В резултат на това на колоните не се свиват и не ще се срине. По време на изграждането на носещи конструкции е важно да изберете кофража.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа