Как да се плочки на пода диагонал

Как да се плочки на пода диагонал
Как да се плочки на пода диагонал

Подготовка на основата преди полагане на плочките

Работата започва с правилната подготовка на основата. На първо място, повърхността на пода е почистена от мръсотия, боя, бетон, асфалт и други материали. Тогава цялото слаб и изложен на силна абсорбция на мястото е добре грундирани, равномерността на пода контролира от нивото на сградата. С една малка разлика във височината, можете спокойно да сложи плочките, без допълнителни манипулации, и ако разликата с повече от 2 см - това е необходимо да се направи бетон подове. Трябва да се има предвид, че плочката поставен върху нивелирана етаж е много по-лесно и по-ефективно, защото по-малко консумация на лепило.
Как да се плочки на пода диагонал

основният начин

Този вариант на полагане на знака на всички и е доста популярна. Това е най-лесният начин за трансформиране на подови настилки в стаята с помощта на керамични плочки. Поради своята лекота при инсталиране, много сами по себе си, без участието на специалисти, за да се справят с тази работа.

Как да се плочки на пода диагонал

Избор на инструменти материали и начина на полагане на плочките на пода

В нашия случай, беше решено да се извърши полагането на плочки в тоалетната по диагонал. Това създава визуална илюзия, което позволява да се разшири областта на малки пространства. Това решение обаче изглежда много добре и ви позволява да се подчертае собствения си стил

Как да се плочки на пода диагонал

Полагане на плочки

Керемида започва в предварително определен ъгъл. Нанася се с назъбена мистрия хоросан върху повърхността на плочките, защото е запечатано до повърхността на пода. Необходимо е да се прокара ръцете. След това вземете следващата плочка, направи същото.

Как да се плочки на пода диагонал

пут начин «заваръчен шев»

За тези нови за този бизнес подход тази опция. Този процес предполага известна степен на непрекъснати шевове линии в хоризонтална и вертикална посока. Така че е необходимо да се знае, толкова по-малък от размера на шева, толкова по-трудно е процес.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа