Как да залепите върху минералната вата

Как да залепите върху минералната вата
Как да залепите върху минералната вата

Какво е минерална вата?

Фасада минерална вата е различен от минерална вата за интериор плътност и хидрофобност, т.е. способността да отблъсне влага. Изолация на този вид съществува само в плаките. Може би използването на рогозки, но тяхната плътност трябва да бъде не по-малко от 80 кг / м3. И това е рядкост. Размери плочи основно са два вида: .. 0,6h1.2 м и m Дебелина 0,5h1,0 плочи 5, 10, и 15 см в повечето случаи използват десетсантиметър плоча.
Как да залепите върху минералната вата

Ценни съвети за затопляне

Под панела на фасада с топлоизолация стени трябва задължително да се осигури вентилация на въздуха. Ако къщата е направен от кръгли трупи, тяхната форма и ще бъде пропуск за вентилация, както и ако не е дървеният материал или тухли, тогава ще трябва да попълните вертикалните ламели (2-3 см.) При увеличаване на една метър, а в горната и долната част, за да се осигурят отвори изходящия въздух. излаз безплатен въздух - това е главното условие за прилагането на висококачествена работа и по-нататъшното функциониране на сгради. В противен случай, водата ще бъде в центъра на изолационен материал, той причинява на омокряне, деформация и всички полезни свойства на минералната вата ще бъдат загубени.
Как да залепите върху минералната вата

Изолация фасада минерална вата съгласно мазилка

Как да залепите върху минералната вата
мокър тип Технологията комбинира декоративна мазилка и фасада изолация под него се използва широко в студен климат. Благодарение на свойствата си, тази технология е изолация от минерална вълна се прилага към фасадата на сгради, построени от различни материали (тухла, дърво, бетон, и т.н.). Можете да използвате всякакъв вид структура или мазилка.
Как да залепите върху минералната вата

Какво е минерална вата?

Фасада минерална вата е различен от минерална вата за интериор плътност и хидрофобност, т.е. способността да отблъсне влага. Изолация на този вид съществува само в плаките. Може би използването на рогозки, но тяхната плътност трябва да бъде не по-малко от 80 кг / м 3. Това необичайно. Размери плочи основно са два вида: .. 0,6h1.2 м и m Дебелина 0,5h1,0 плочи 5, 10, и 15 см в повечето случаи използват десетсантиметър плоча.
Как да залепите върху минералната вата

При какви условия могат да използват минерална вата

Въз основа на горната информация записано, минерална вата е нещо много привлекателно, но това е много опасно. Но това не е вярно. Защитата на въпросния продукт може да цитирам следното сравнение. Електрическият ток е много пъти по-опасни от злополучния канцерогени и формалдехид, но, въпреки това, електричество използва почти цялото население на земното кълбо, а никой не говори за опасностите от него. Просто, има някои правила за работа и предпазни мерки.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа