Как да се полира паркета

Как да се полира паркета
Как да се полира паркета

Подготовка за полиране на паркет

Преди започване на работа в стаята направи всички мебели. Сега можете да се разгледат внимателно паркет напълно се идентифицират всички недостатъци. За високо качество на резултатите, е необходимо да се включи всеки старт паркет. Ако звукът беше приглушен, така че не се откачи, а под него е нищожно. Fix достатъчно проста, за да пробия дупка в нея тънък, чрез изграждане на спринцовка за изпомпване на лепило за паркет, щифт в горната част на товара и оставете да изсъхне.
Как да се полира паркета

паркет рендосване

Как да се полира паркета
паркет рендосване - процес на предварителна обработка (грубо подравняване) на ново или поправено повърхност паркет. За да се предотврати унищожаването на паркета, колоездач се препоръчва на всеки пет години, като се избягва триене лак предпазва дървото от влага.
Как да се полира паркета

запушване паркет

Запушване Паркет след смилане шкурка №80.Tsvet пълнител, избран текстура и цвят на дърво. Трябва да използвате акрил мазилка, на водна основа лак за паркет или смесен с дървени стърготини си твърда етаж.
Как да се полира паркета

Шлифоване на паркет със собствените си ръце

Шлифоване на паркет - това е често срещано явление не само в местата, където хора, като например детски градини и болници, но също така и в апартаменти и къщи. Препоръчително е да се полира паркета с ръцете си и да я покрие с лак средно веднъж на всеки пет години. Честота смилане паркет лак и покритие зависи само от интензивността на употреба.
Как да се полира паркета

мерки за безопасност

Ако решите, че рендосване паркет с екипировка под наем вие сте по-доволни от подмяна на подови настилки, което трябва да се грижи за предпазни средства. Всички съвременни автомобили са оборудвани с стържеха прахоуловители, но 100% улавяне те не дават, и плътността на фин прах във въздуха на помещението е висока. Следователно, за да се защити на дихателната система и очите се нуждае от респиратор-венчелистче и очила; Коса - шал или каска.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа