Как да се запълни една монолитна плоча

Как да се запълни една монолитна плоча
Как да се запълни една монолитна плоча

Армировка монолитни плочи с ръцете си

Рецепция армировка се среща навсякъде в почти всички области на строителството. С използването му направят стъпки за стълби, веранда, изработени от бетон, твърди плочи за подове. Същността на армировката е органичен комбинация от различни материали в едно цяло. Например, армировка и бетон. Бетон има своята същност много висока якост, но твърде крехко разрушаване. Металната част на монтажа, еластична. Следователно, комбинацията от тези два материала създаде някои синергия, т.е. конкретни свойства много по-добре и по-полезни свойства на бетона или метал самостоятелно. Стоманобетонна в състояние да издържат на такива вибрации и трептения, които никога няма да вземе обикновен бетон. В същността си, арматура действа като скелет на някои изделия от бетон, защото без него, той щеше да просто се разпадна на парчета при първото натоварване.
Как да се запълни една монолитна плоча

Как да си направим монолитен етаж в частна къща

Собствениците на жилища, които планират изграждането на тухла блок или монолитна вида на дома са в състояние да произвеждат твърда, не-вибриращи interfloor или Таван с ръце. Твърд таван в зависимост от своята уникална модулен тип може да отнеме най-различни форми, които премахва ограниченията върху планирането на проекта у дома. В тази статия ще намерите цялата необходима информация за това монолитна плоча на устройството, а именно монтирането на кофража; армировка и покритие пълнене.
Как да се запълни една монолитна плоча

Предимства на плоча основа

Как да се запълни една монолитна плоча
Една голяма площ и с пространствено армировка може значително да намали налягането земята основа (до 0.1 кг / см2) и да променлив товар, които се дължат на различни много напредък. Тъй като основата на плочката се намира под цялата площ на сградата, използването му е по-оправдано, когато изграждането на сравнително малък размер.
Как да се запълни една монолитна плоча

Как се прави кастинг монолитни плочи?

Желателно е да се запълни една монолитна плоча веднага. Бетонът трябва да се меси веднъж и това беше достатъчно за цялото запълване. Това е трудна работа, така че да запълни необходимостта най-малко 4 души. Сграда улей доставя бетоновата смес. За покриване на целия периметър на кофража, използват големи жлеб.
Как да се запълни една монолитна плоча

икономика

Този метод също е все още доста икономично в сравнение с полагането като основа за бъдещата структура на плочи тротоарни, които трябва да бъдат доставени на кран оборудване на строителната площадка. Освен това, такива плаки впоследствие ще покриват замазка от суспензията на цимент.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа