Как да се плочки на видеото на пода

Как да се плочки на видеото на пода
Как да се плочки на видеото на пода

Оформлението на плочките сухи

Преди полагането на плочките на пода с помощта на лепило, трябва да го поставите в началото да изсъхне. Една малка част от пространството ни позволява не само да се разшири сухите твърди плочки, но също така направи оформлението и отрежете по-голямата част не са цяло. Полагане плочки в банята е по-удобен за тръбата, а не на ъгъла. Пак посредством със старт марки и нарязани плочки, които се намират в рамките на тръбата.
Как да се плочки на видеото на пода

Изчислява се количеството на материала!

С цел да се направи правилна оценка на необходимия брой плочки трябва да бъде не само vymeryat квадратура повърхност облицовка, но също така да се изчисли броят на плочки, за да се нареже на парчета. Всичко това зависи от сложността на стените и пода и евентуалното наличие на препятствия под формата на изходните тръби, профили, прогнози на стената и т.н. Приблизително бъде над прогнозен брой квадратни метра вземете друга плочка достатъчно за подреждане на два реда по две съседни стени.
Как да се плочки на видеото на пода

Как да се доближава до избора на подови плочки

Така че, на първо място, изберете подови плочки. По-добре е да го разгледа по примера на баня или кухня - това е в тези райони, засегнати най-крайните ефекти на пола във формата на интензивността на движението, както и влиянието на влага и химикали.

Как да се плочки на видеото на пода

Как да се плочки на пода

Без значение как доволен днес набор от налични материали, керамични плочки, въпреки че на преподобния "ветеран" на строителния пазар, не бързайте да поеме водеща позиция по популярност. Той заема много специфична "ниша" - материалът, поради уникалните си характеристики, се използва за вътрешни и външни работи. за жилищни и техническите съоръжения, използвани за дообработка на подове и стени, фасади и водопроводни съоръжения, прилежащи сгради и дори елементи на градина дизайн.
Как да се плочки на видеото на пода

Подготовка за ремонт

Преди да се пристъпи към основния обхват на работа, е необходимо да се запасите с необходимите материали и инструменти. По време на инсталацията, на пода ще трябва правилно да отбележат и самата плочка да се подготви и нарязани някои елементи. За рязане на плочки може да се наложи телени резачки и машини за рязане, което позволява да се направи гладко и равномерно подстригване и предотвратяване на процеса на разпада и чакъла.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа