Как да лепило линолеума

Как да лепило линолеума
Как да лепило линолеума

Готвене за полагане дървени подове

Ако искате да поставите на балатум дървения под, а след това те трябва да се възстанови, ако е необходимо. Най-старата боя, особено ако на пода вече се прилага много слоеве, се отстранява с помощта на сешоар сграда, и мистрия. Всички фуги между дъските и цялата площ в сравнение драскотини и Сандер за премахване на основните разлики или нередности над 1 мм. На следващо място, може да се появи на подготвителната фаза на две различни посоки:
Как да лепило линолеума

дисперсионно лепило

дисперсионно лепило Това е разтвор на акрилова киселина или tsellyulozoglikolevoy Такава водна суспензия лепило се използва за свързване на твърд линолеум. Този състав е доста еластичен, което е важно за висококачествено фиксиране балатум, нетоксичен и безопасен за околната среда. Недостатъците включват липса на устойчивост на вода и загубата на свързващи свойства при ниски температури и транспортиране.
Как да лепило линолеума

Като евтино да се подготви почвата за линолеум


Както е известно, най-евтините слоеве материал за привеждане— Гипсофазер. Цена за 1 кв. m — от 1.5 до 2 у. д. Тя може да се прилага ефективно по два начина. Най- всеки един от тях е предвидено подготвителните етапи — обезпрашаване, праймери и адхезивни бази Фугиране с силикон.
Как да лепило линолеума

И, накрая, как да се запечата дупка

В заключение, нека разгледаме един прост начин как да се запечата дупка в линолеума. Не са особени трудности той предизвиква. Трябва да намерим парчета от материали, които трябва да останат след инсталацията, нанесете парче линолеум в дупката, така че комбинираният изображението и внимателно, линийка, спиране на квадрат през два слоя около дупката. След това, полученият пластир е необходимо да се комбинират с отвора на линолеум. Фугите трябва след това да бъде студено заваряване заварка (тип А Адхезивен състав).
Как да лепило линолеума

Получаване за залепване линолеум

  • Преди да положи балатум, трябва да се постави в тази стая с изглед слой върху седмицата. Това се прави, за да има изчезнали "вълни" и нередности преди навити материал. Ако неравности по 5-7 дни не са изчезнали, балатум гладят консерва с тежък предмет, като една торба с горещ пясък не маса по-малко от 50 кг.
  • Следният оценката, както ще бъде разположен линолеум, с или без фуги, които, както ще бъде комбиниран модел (ако има такива), и т.н. След постигане на съгласие по тези въпроси, можете да започнете рязане балатум.
  • Изборът на лепило за балатум - особено отделен случай. Има смеси на базата на битум, на която се линолеум залепени след 15-20 минути след прилагане, и има дисперсионни лепила, относно линолеум се получават веднага след прилагането.

Как да лепило балатум

    Как да лепило линолеума

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа