Как да се определи на кофража

Как да се определи на кофража
Как да се определи на кофража

Как се прави кофраж за фондацията

Важна стъпка в изграждането на мазето - устройството за кофраж. Кофраж - форма, в която се бетонира, тя е настроена веднага след изготвянето на сайта и на изкопа за основите. Член ще ви кажа как да се направи кофраж за фондацията.
Как да се определи на кофража

Укрепване монолитна плоча

При запълване на това е възможно да се използва само един слой от армираща мрежа, но това по-добре "на две нива" структура от два слоя на окото, между които е инсталиран като подкрепа барове. Обикновено, табла, определени само по външния периметър на табелата, и пълнене отива на принципа на "изравняване на пода", и чиния може също топло, с помощта на пяна лист.
Как да се определи на кофража

Какво е кофража. Основните видове

Кофраж, наречена форма за изливане строителни смеси (обикновено бетон), предназначени за създаването на къщата. Тази форма обикновено се приготвя предварително. За това е необходимо дъски (ако дърво кофраж за основата) Или метални панели, както и крепежни елементи: пирони, винтове, болтове, щифтове, желязо, силно телени нишки няколко железни пръчки и т.н.
Как да се определи на кофража

Дървен кофраж за основата

За да се запълни солидна основа необходимо кофража. Дървени кофраж - най-лесни за производство и широко разпространена в частна строителна опция. В тази статия, основния дизайн на дървения кофраж ще се счита, изчисления на потреблението на материали в производството и компютърни своята сила, за да изберете желаната дебелина на дъските кофражните.
Как да се определи на кофража

Материали за лента основа кофраж

Разбира се, най-добрият вариант е да се използва готовата инвентаризация сгъваема кофража, но за да го придобие за един строеж не е печеливша, така че най-често използваните домашно приготвени дървени дъски. Те са изработени от шперплат или (рядко, така неуместно да се използват скъпи материали за еднократна употреба почти структури) или дървен материал. Тъй като това е временна структура, избор на основен са само на минималните изисквания, както и цената на дъската за кофраж за основа. Можете да използвате каквито и да било дърво, изхвърлени дъски или материали от демонтажа на други проекти.  Но те трябва да отговарят на следните критерии:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа