Монтаж на пластмасови прозорци Видео

Монтаж на пластмасови прозорци Видео
Монтаж на пластмасови прозорци Видео

Процедурата за измерване

  • Измерване на правоъгълен прозорец. Измерена широчина на отвора на прозореца. Това разстояние между крайните точки на вътрешните склонове на вътрешната страна на стената. Измерена височината на отвора на прозореца, тъй като разстоянието между горния склон и перваза. Към това се добавя дебелината на височината на прага.
Освен предварително изчислява размера на прозореца:
Монтаж на пластмасови прозорци Видео

подготвителна работа

Така че, монтаж на пластмасова дограма с ръцете си започва с факта, че е необходимо първо да се разруши старата структура. Това обикновено се отстранява пояса му, ако има стъкло, извадете и след обикновен лост да се закача рамката му и издърпайте с всички скрепителни елементи.
Монтаж на пластмасови прозорци Видео

пластмасови прозорци Монтаж Технологии: Инструкции за инсталиране

Заслужава да се отбележи, че много пластмаса прозорец строителството, което се намира в жилищен район трябва да отговарят на стандартите и изискванията в няколко парченце (например, II-12-77 «за защита от шум") и гости. Следва също да се Монтаж на прозорци като се вземе предвид тази правна рамка, което е и причината за самостоятелно инсталиране на екрана е трудно. Инсталиране на прозорци през зимата има по-нюансирана, например, може да се извършва работа при температура под -15 ° С
Монтаж на пластмасови прозорци Видео

методи за монтаж

Има два начина на монтаж на метални конструкции: разопаковане кутия с и без него. В първия случай, не може без демонтаж — shtapiki демонтирани прозорци са отстранени и след определяне дюбелите зададения интервал отново. Методът има няколко недостатъка. Демонтаж не само води до замъгляване на стъклопакета в хода на по-нататъшното функциониране, но и до влошаване на външния вид: пукали и — не е необичайно. Тази технология прозорци инсталация пластмаса ще изисква от вас значителна власт и отнема много време.
Монтаж на пластмасови прозорци Видео

Монтаж на пластмасови прозорци с ръцете си

Днес стана много популярен пластмасови прозорци. При закупуване на пластмасови прозорци, използвани за незабавно се обадете на капитана и за тяхното монтиране. Това не е непременно. Тази статия описва как да инсталирате пластмасови прозорци с ръцете си.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени