Монтаж на дограма цена

Монтаж на дограма цена
Монтаж на дограма цена

Монтажна рамка в отвора

Създаване на нова рамка от пластмасови клинове, с оглед на пропуските по периметъра и изравнява. Нашите монтажници използват само съвременно ниво лазер, който помага да се увеличи максимално правилното позициониране на продукта и осигурява висока точност монтаж на PVC дограма. Толерантност, както се очаква ГОСТ - не повече от 2 мм.
Монтаж на дограма цена

Подготовка на прозореца на отваряне и монтажа на рамката и крилото

Преди да инсталирате новите пластмасови прозорци, изработени основно почистване и подготовка на отвора. След това с помощта на обработка клинове дадени просвет от двете страни, рамката е настроен на вертикалните и хоризонталните посоки. Отстранен плоча или фиксирането на тапа по страните на кутията на прозореца. По време на инсталацията, не забравяйте да се извърши измерване тест отклонения. Инсталирана каса и остъкление на глухите.
Монтаж на дограма цена

пластмасови прозорци Монтаж Технологии: Инструкции за инсталиране

Заслужава да се отбележи, че много пластмаса прозорец строителството, което се намира в жилищен район трябва да отговарят на стандартите и изискванията в няколко парченце (например, II-12-77 «за защита от шум") и гости. Следва също да се Монтаж на прозорци като се вземе предвид тази правна рамка, което е и причината за самостоятелно инсталиране на екрана е трудно. Инсталиране на прозорци през зимата има по-нюансирана, например, може да се извършва работа при температура под -15 ° С
Монтаж на дограма цена

Пластмасови прозорци «KBE-ПРОЗОРЕЦ" - стандартно качество на достъпни цени, квалифициран монтаж

Изчисляване на разходите за инсталацията на пластмаса прозорци

Разходите за инсталиране на пластмасов прозорец се образува от множество елементи и се определя индивидуално. Взети под внимание: сложност на околната среда, местоположението на обекта, необходимостта от демонтаж, използването на допълнителни структури за подкрепа и т.н.

Монтаж на дограма цена

Монтаж на дограма цена

Цена на профил

Leaf, облага и рамка - основните елементи на пластмасови прозоречни системи. Тези части са изработени от PVC-профили вложки и подсилени стомана за увеличаване на силата. Това е качеството на тези елементи и техните компетентни и точен монтаж определи качеството на прозореца. PVC-профил има половината от стойността на комплекта. В допълнение, цената на пластмасови прозорци зависи от размера на продукта. Цена също така зависи от формата на рамата - изви прозорците винаги ще бъде по-скъпо, отколкото обикновено. Най-лесният вариант е прозорец с правоъгълна форма. Триъгълна, сводести, кръгли форми изискват индивидуален подход и поради това ще струва по-скъпо.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени