Твърд таван с ръцете си

Твърд таван с ръцете си
Твърд таван с ръцете си

Броят на инвентарните греди


Специфика отбор кофраж погрешно, че тя се състои от греди, които се основават на гредите. стъпка напречни греди — не повече от 1,2 т, те са поставени по протежение на помещението. стъпка греди — 400–600 mm и те обикновено се намира. Броят на линиите на болт подкрепа ще бъде равна на ширината на помещението, разделени от етап. Най- нашия случай:
Твърд таван с ръцете си

Как да си направим монолитен етаж в частна къща

Собствениците на жилища, които планират изграждането на тухла блок или монолитна вида на дома са в състояние да произвеждат твърда, не-вибриращи interfloor или Таван с ръце. Твърд таван в зависимост от своята уникална модулен тип може да отнеме най-различни форми, които премахва ограниченията върху планирането на проекта у дома. В тази статия ще намерите цялата необходима информация за това монолитна плоча на устройството, а именно монтирането на кофража; армировка и покритие пълнене.
Твърд таван с ръцете си

Армировка монолитни плочи с ръцете си

Рецепция армировка се среща навсякъде в почти всички области на строителството. С използването му направят стъпки за стълби, веранда, изработени от бетон, твърди плочи за подове. Същността на армировката е органичен комбинация от различни материали в едно цяло. Например, армировка и бетон. Бетон има своята същност много висока якост, но твърде крехко разрушаване. Металната част на монтажа, еластична. Следователно, комбинацията от тези два материала създаде някои синергия, т.е. конкретни свойства много по-добре и по-полезни свойства на бетона или метал самостоятелно. Стоманобетонна в състояние да издържат на такива вибрации и трептения, които никога няма да вземе обикновен бетон. В същността си, арматура действа като скелет на някои изделия от бетон, защото без него, той щеше да просто се разпадна на парчета при първото натоварване.
Твърд таван с ръцете си

Последователността на инсталация работи монолитна кофраж

Вертикални подпори са изложени на разстояние, което трябва да бъде не по-малко от един метър. Тяхната дължина е внимателно съобразена с дървен материал или съвети, които ги свързват, и ръбове, които опират в стените. В рамките на подкрепата на земята или на пода трябва да е компактен, теглото на монолита на бъдещето е не да потънат.

Твърд таван с ръцете си

Обща характеристика

Твърд таван е хоризонтална nonseparable система под формата на монолитна плоча с различни форми и дизайн. Основни функции монолитни плочи: осигуряване на устойчивост на вертикални натоварвания на структурата на всичко, което е в pomeschenii- формиращи укрепващите конструкции поради хоризонталната референтна подравняване корекцията на sten- или зониране ограничения Подобряване чрез образуване на плътна граница видимо вертикално.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени