Монтаж на вентилируеми фасади от гранит

Монтаж на вентилируеми фасади от гранит
Монтаж на вентилируеми фасади от гранит

Апаратура вентилируема фасада от гранит

В структурно отношение, това е рамка, монтирани на стените, с крепежните елементи в клетки с възможност за пълнене панели порцелан. Вентилирани се нарича защото между вътрешната повърхност на външните панели за стени и базовата повърхност е винаги леко празнина или въздух "слой" е предназначен само за въздух "ходене" в празнината и предотвратява появата на кондензация.
Монтаж на вентилируеми фасади от гранит

полезни съвети

  • Броене трябва да се направи в пълно съответствие с проектната документация с въздушна междина;
  • Неспазването на технологиите и грешки вече се случват по време на първите години на експлоатация на сградата;
  • Предварително изолационни панели трябва да бъдат инсталирани на стартер профил или цокъл. След това те се поставят в посока нагоре;
  • Спазвайте припокриващи платна на изолация - е задължително да бъде най-малко 100 mm;
  • При ниски температури и силни ветрове, за да монтаж на вентилируеми фасади от гранит строго забранено.


Свързани материали:
Монтаж на вентилируеми фасади от гранит

Спомнете си, че част от концепцията: вентилируема фасада

Вентилируема фасада от гранит е доста сложна система. Възможно е да се направи категоричен извод за това как правилно да се изпълни и се наблюдават монтаж вентилируеми фасади от гранит технология нататък зависи teloeffektivnost и дълготрайност на сградата. В действителност, живота на най-ventfasada също зависи до голяма степен от качеството на своите технологии за монтаж и съответствие. Повече togoe - каменинови плоча, парче е доста тежък, и броя на етажите на сградата може да бъде висока, така че правилното монтиране на гранитогрес на подсистемата е и безопасността на хора и имущество.
Монтаж на вентилируеми фасади от гранит

Порцеланова каменинови фасада

Облицовъчни фасада гранит принадлежи към групата на изкуствени настилки материали. Да не се използва като суровина за производство на порцеланови изделия каменинови плочки глина, пясък (кварц), фелдшпат. Използването на естествени багрила, позволява получаването на плочи от различни цветове и стилизиран «гранит»,
Монтаж на вентилируеми фасади от гранит

Предимства на вентилируеми фасади от гранит

Вентилируеми фасади сега са един от най-новите и най-известните технологии, използвани за външна облицовка на многоетажни сгради. В допълнение към приключване на тази функция допринася за ефективното фасадни топлоизолационни външната част на сградата. Вентилационна пространство между облицовката оборудва снимки и фасада изолация, е най-важният елемент на този дизайн са отстранени през него излишната влага и въздух циркулира.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени